Κουβαλάει την κούκλα του σeξ παντού με αναπηρική καρέκλα και ζήτησε το χέρι της σε γάμο

Ένας 58χρονος άνδρας είναι τόσο παθιασμένος με μια κούκλα του σeξ, που την κουβαλά παντού με μια αναπηρική καρέκλα ενώ έχει …

ζητήσει ακόμη και το χέρι της σε γάμο!

Κουβαλάει την κούκλα του σεξ παντού με αναπηρική καρέκλα και ζήτησε το χέρι της σε γάμο - Εικόνα1

Κουβαλάει την κούκλα του σεξ παντού με αναπηρική καρέκλα και ζήτησε το χέρι της σε γάμο - Εικόνα2

Ο Phil από το νησί Τζέρσεϊ ντύνει την κούκλα του με ρούχα κανονικών γυναικών, τη φωτογραφίζει και τη βγάζει συνεχώς σε δημόσιους χώρους. Ο ίδιος μάλιστα αποκαλύπτει ότι έχει συχνά εpωτικές επαφές με την κούκλα η οποία κοστίζει 2.600 λίρες αλλά υποστηρίζει ότι την έχει κυρίως για να κάνει φωτογραφήσεις και να λέει διάφορες ιστορίες. Παραδέχεται ότι η Trish, όπως έχει ονομάσει την κούκλα, δεν είναι αληθινή αλλά είναι «πολύ όμορφη» και γι’ αυτό το λόγο αγόρασε ακόμη και ένα δαχτυλίδι για να… της κάνει πρόταση γάμου.

Μιλώντας σε μια τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε: «Δεν έχω παραισθήσεις, αλλά είναι πραγματικά ωραίο να έχεις κάποιον πολύ όμορφο απλά να κάθεσαι και να τον κοιτάς και να τον θαυμάζεις μερικές φορές. Δεν χρειάζεται καν να τον αγγίξεις, είναι ακριβώς εκεί».

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής Mirror, οι ντόπιοι την βλέπουν τόσο συχνά ώστε την αποκαλούν πλέον με το μικρό της όνομα και δεν τους φαίνεται παράξενο αν τη δουν να κάθεται σε μια καφετέρια ή στη γωνία ενός μπαρ. Ένας κάτοικος βέβαια δήλωσε: «Είναι ένα μικρό νησί και έτσι οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν ο ένας τον άλλον. Μάλλον τραβάει πολλά βλέμματα, διότι είναι λίγο παράξενο. Δεν είναι;».

Όσον αφορά τα αδιάκριτα βλέμματα, αναφέρει πως δεν τον απασχολούν πια και δεν τον ενδιαφέρει τι γνώμη μπορεί να σχηματίσει κάποιος άλλος. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να περνάει αυτός καλά με την κούκλα-σύντροφό του.

Κουβαλάει την κούκλα του σεξ παντού με αναπηρική καρέκλα και ζήτησε το χέρι της σε γάμο - Εικόνα3

Κουβαλάει την κούκλα του σεξ παντού με αναπηρική καρέκλα και ζήτησε το χέρι της σε γάμο - Εικόνα4

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ