Εκείνοι οι άντρες που γίνονται μάθημα προς αποφυγήν!

Γράφει η Ιωάννα Νικολαντωνάκη

Είναι και κάτι άντρες φίλη…χειρότεροι και από την πουτ@να στη ψυχή που τραγούδησε κάποτε ο Νικολακης. Αν έχεις βίωμα περαστικά σου και συμπάσχω 100℅ μαζί σου. Ακόμα το φυσάω και να κρυώσει δεν λέει το άτιμο. Είναι που λες αυτός ο τύπος του άντρα που θα υμνείς την τύχη σου, που στον έφερε στη ζωή σου.

Το γ@μώ την τύχη μου, έρχεται μετά και σου εύχομαι σύντομα για να πονέσεις όσο το δυνατόν λιγότερο. Το τυπάκι λοιπόν αυτό, θα σε έχει στα πούπουλα. Η πρώτη σου καλημέρα και η τελευταία καληνύχτα. Μηνύματα μέσα στην ημέρα να σου λέει πόσο του λείπεις και με πόση αγωνία περιμένει το βράδυ να σε σφίξει στην αγκαλιά του. Θα είναι ο πριν από σας για εσάς.

Πριν προλάβεις να πεις, θα το έχει κάνει. Σαν να το έχει ξανά κάνει ένα πράγμα.. Στον έpωτα; Αχ! δεν θα υπάρχει τίποτα πριν από αυτόν.. Μετά να δεις που θα παρακαλάς να μην τον δεις ούτε σε όνειρο. Θα σου κάνει παραπονάκι που θέλεις να βγεις με τους φίλους σου αντί να είστε μαζί και εσύ χαϊβανακι μου, σιγά-σιγά ξεκόβεις από όλους.

Ευτυχώς, εκείνοι βλέπουν τι παίζει και έχουν υπομονή να σε συγχωρέσουν μετά για τη βλακεία που έκανες.Αλλά που να σου μιλήσουν; Ακούς εσύ; Εσύ.. παρωπίδες..Κάπως έτσι λοιπόν είστε εσύ, αυτός και η αγάπη σας. Αν τύχει και τσακωθείτε.

Εκεί να δεις τύχη βουνό. Μηνύματα -πάπυροι, με τόσο κλαψιάρικο περιεχόμενο, που ούτε εσύ η ίδια θα σκεφτόσουν να στείλεις για πλάκα. Στησίματα. Κάτω από το σπίτι σου. Έξω από τη δουλειά σου. Όπου και να γυρίζεις το κεφάλι, τσουπ ομπρός σου.

Ωπ! έπεσες στη παγίδα μαριδούλα; Και σου αρέσει εσένα. Το ξέρω.. Και κάποια στιγμή αναρωτιέσαι και λες. Ναι ρε γ@μώτο, βρήκα τον άνθρωπο μου. Ενδιαφέρεται, ζηλεύει, φοβάται μη με χάσει. Τι χαζή που είμαι. Τέλος αφήνω στην άκρη την ανασφάλεια και το φόβο και είμαι εκεί για εκείνο σε χρόνο dt λοιπόν, τον άνθρωπο σου όπως λες, να σταματάει να κάνει όλα αυτά που σου έδινε μέχρι τώρα. Κοίτα πως εξαφανίζεται όταν τσακώνεστε και πως έφτασες να κάνεις εσύ τώρα τις ίδιες κινήσεις;

Και να τα μηνύματα. Και να τα στησίματα. Με μια διαφορά. Εκείνος δεν γυρίζει. Ούτε ευκαιρία θα σου δώσει. Εσύ θα φταις και θα στο δώσει να το καταλάβεις πολύ καλά. Με επιχειρήματα που επιμελώς μάζευε τόσο καιρό.

Ακόμα και τις ώρες που σε είχε αγκαλιά. Δεν φταις όμως εσύ καλή μου. Η πάστα του συγκεκριμένου άνδρα έχει να κάνει. Είναι ο τέρμα ανασφαλής. Ο άντρας που όχι μόνο δεν σε αγάπησε. Ίσως κάποτε. Και ίσως κάποια να τον πλήγωσε. Αλλά αυτό μόνο κράτησε. Το αίσθημα της εκδίκησης.

Ούτε και καμία βέβαια, αλλά λατρεύει μόνο τον άρρωστο εαυτό του. Του αρκεί να φτάσει τη γυναίκα στο σημείο που θέλει έτσι ώστε φεύγοντας να είναι σίγουρος για την τελειότητα της πουστι@ς. Ξέρεις όμως κάτι.

Μη του κακιώνεις. Έχει τόσα θέματα να λύσει με τον εαυτό του, που στο τέλος ένα ρεμάλι και μισό θα καταλήξει. Για εσένα; Ούτε λάθος επιλογή ήταν.Ένα μάθημα ζωής ήταν..

Πηγή: wp.loveletters.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ