Η Εverest για το δυστύχημα στην πλ.Βικτωρίας: Είμαστε συγκλονισμένοι, βίωνουμε την απώλεια συναδέλφου

Η εταιρεία Everfood A.E., διαχειρίστρια εταιρεία του καταστήματος Everest στην πλατεία Βικτωρίας εξέδωσε ανακοίνωση για το πρωινό δυστύχημα είχε ως τραγική κατάληξη το θάνατο μίας εργαζόμενης και τον τραυματισμό 5 ατόμων.

Η ανακοίνωση:

Με βαθιά οδύνη στην εταιρία  Everfood A.E., διαχειρίστρια εταιρεία του καταστήματος everest στην πλατεία Βικτωρίας, βιώνουμε την απώλεια συναδέλφου, μετά από έκρηξη το πρωί, κατά τη διάρκεια εργασιών συνεργείου ψυκτικών.

Το τραγικό θύμα, η  Βασιλική Παραστατίδου, εργάζονταν δεκαπέντε χρόνια στην εταιρεία και θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας ως υπόδειγμα εργαζόμενου, συζύγου και μητέρας. Η διοίκηση της εταιρίας, όλο το προσωπικό και οι συνεργάτες είναι συγκλονισμένοι καθώς συμμερίζονται τον πόνο των οικείων της και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένειά της.

Επίσης η εταιρεία δηλώνει ότι θα προσφέρει κάθε συμπαράσταση στους τραυματίες και εύχεται σε όλους πλήρη ανάρρωση το ταχύτερο δυνατόν. Η διοίκηση της εταιρίας από την πρώτη στιγμή του θλιβερού συμβάντος έχει προσφέρει στην πυροσβεστική και τις άλλες υπηρεσίες και αρχές κάθε αναγκαία συνδρομή και δηλώνει ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην πλήρη διαλεύκανση των αιτίων του τραγικού αυτού γεγονότος.

Η Εverest για το δυστύχημα στην πλ.Βικτωρίας: Είμαστε συγκλονισμένοι, βίωνουμε την απώλεια συναδέλφου

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ