Τυφλή κατσίκα που υποφέρει από άγχος ηρεμεί μόνο όταν φορά ένα κοστούμι πάπιας.

Η Polly είναι ένα κατσικάκι που υποφέρει από άγχος, ανάμεσα στα άλλα ιατρικά της θέματα. Είναι, επίσης, τυφλή και λιποβαρής, κάτι που προέρχεται από τα νευρολογικά προβλήματα που επηρεάζουν την ικανότητά της να τρώει σωστά.

Αλλά η Leanne Lauricialle, η οποία διευθύνει την ομάδα διάσωσης των κατσικιών “Goats of Anarchy” έξω από το New Jersey, βρήκε έναν τρόπο για να την ηρεμήσει.

Στις απόκριες, η Lauricella αγόρασε μια παιδική στολή πάπιας. Αποδείχθηκε ότι η Polly ενθουσιάστηκε από το όμορφο αυτό σύνολο. Κάθε φορά που φοράει το κοστούμι, ηρεμεί αμέσως.

Η Polly έχει επίσης εφοδιαστεί με ένα κοστούμι γουρουνιού και μιας αλεπούς. Και τα δύο είχαν παρόμοια αποτελέσματα, αλλά η Lauricella πιστεύει ότι η πάπια είναι το αγαπημένο της.

Τα κοστούμια δεν είναι η μόνη λύση για το άγχος της Polly.

Η ομάδα διάσωσης

Η Leanne Lauricella διασώζει μικρά κατσικάκια με ειδικές ανάγκες στο New Jersey. Η ομάδα έχει κάνει αίσθηση στο διαδίκτυο, που σημαίνει πως όσο περισσότερη ενημέρωση υπάρχει τόσο περισσότερη είναι και η υποστήριξη που παίρνει η ομάδα. Σήμερα, παρουσιάζουμε την ιστορία της Polly, η οποία απεικονίζεται στο κέντρο.

Τυφλή κατσίκα που υποφέρει από άγχος ηρεμεί μόνο όταν φορά ένα κοστούμι πάπιας. - Εικόνα1

Ζώντας με το άγχος

Η Polly ζει με το άγχος, με την τύφλωση, και τα νευρολογικά της θέματα που την κάνουν να είναι λιποβαρής για την ηλικία της.

Λίγο πριν από τις απόκριες, η Lauricella αγόρασε μια στολή πάπιας για τα παιδιά της.

Τυφλή κατσίκα που υποφέρει από άγχος ηρεμεί μόνο όταν φορά ένα κοστούμι πάπιας. - Εικόνα2

Μια απλή λύση

Για την Polly, η στολή της πάπιας τη βοήθησε να καταπολεμήσει το άγχος.

“Υπάρχει κάτι στη στολή πάπιας που την ηρεμεί,” δήλωσε η Lauricella.

Τυφλή κατσίκα που υποφέρει από άγχος ηρεμεί μόνο όταν φορά ένα κοστούμι πάπιας. - Εικόνα3

Τι λέει η αλεπού;

Αυτή η «αλεπού» δεν γαβγίζει ή ούτε ουρλιάζει, αλλά βελάζει! Έχει, επίσης, μια αδυναμία και στην αλεπού.

Χωρίς κοστούμι, η Polly είναι επιρρεπής σε ορισμένες συνήθειες, που πιθανότατα να σχετίζονται με το άγχος της. Για παράδειγμα, όταν δεν μπορεί να βρει την Lauricella, πανικοβάλλεται και κλαίει.

Τυφλή κατσίκα που υποφέρει από άγχος ηρεμεί μόνο όταν φορά ένα κοστούμι πάπιας. - Εικόνα4

Γουρούνια και φιλιά

“Θα βρει μια γωνιά του σπιτιού, και θα ξεκινήσει το πιπίλισμα στον τοίχο,” είπε η Lauricella. “Έτσι, όλες οι γωνιές στο σπίτι μας έχουν αυτά τα μικρά σημάδια από το στόμα της.”

Το κουστούμι θα τη βάλει γρήγορα για ύπνο.

Τυφλή κατσίκα που υποφέρει από άγχος ηρεμεί μόνο όταν φορά ένα κοστούμι πάπιας. - Εικόνα5

Ένας αληθινός φίλος

Η Polly θα ξεπεράσει σύντομα τα κοστούμια, αλλά η Lauricella φαίνεται να έχει βρει έναν άλλο τρόπο για να την ηρεμεί. Έχει τοποθετήσει ένα νέο κατσίκι διάσωσης στην πλάτη της που ονομάζεται Pocket, το οποίο την ηρεμεί, ακριβώς όπως έκανε όταν ήταν ντυμένη με τη στολή.

Τα δυο τους έχουν μια ειδική σχέση. “Δεν την έχω δει να συμπεριφέρεται τόσο καλά με κανένα άλλο κατσίκι απ’ αυτά που έχουμε εδώ,” είπε η Lauricella.

Τυφλή κατσίκα που υποφέρει από άγχος ηρεμεί μόνο όταν φορά ένα κοστούμι πάπιας. - Εικόνα6

Άλλη μια απόδειξη ότι τα ζώα έχουν συναισθήματα. Έχουν τα προβλήματά τους, τις προτιμήσεις τους, και έναν μοναδικό χαρακτήρα, όπως κι εμείς.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ