Η πρυτανεία του πανεπιστημίου Πάτρας έκανε έξωση στο ταχυδρομείο της σχολής

Έκλεισε το ταχυδρομικό κατάστημα που λειτουργούσε στον χώρο του πανεπιστημίου Πατρών, έπειτα από επιστολή των πρυτανικών αρχών, με την οποία γνωστοποιείται η απόφαση-εντολή έξωσης του ταχυδρομείου από τον παραχωρημένο χώρο του ιδρύματος.

Η λειτουργία του ταχυδρομικού καταστήματος ανεστάλη πριν λίγες ημέρες, κατόπιν γνωστοποίησης της απόφασης των πρυτανικών αρχών για έξωση του ταχυδρομείου από τον χώρο του ιδρύματος.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, η διοίκηση των ΕΛΤΑ, εκφράζει την λύπη της για την απόφαση αυτή, δεδομένου μάλιστα, ότι «το ταχυδρομείο του πανεπιστημίου Πατρών αυτοματοποιήθηκε προ μηνός, στο πλαίσιο ευρύτατου προγράμματος αυτοματοποίησης Ταχυδρομικών Θυρίδων των ΕΛΤΑ σε 200 και πλέον καταστήματα σε όλη τη χώρα, με στόχο να παρέχουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες on line».

Το ταχυδρομείο του πανεπιστημίου Πατρών δημιουργήθηκε προ 26 ετών, έπειτα από αίτημα της τότε πρυτανικής αρχής και έκτοτε λειτουργούσε ανελλιπώς, σε χώρο που είχε παραχωρηθεί από το πανεπιστήμιο, καλύπτοντας τις ανάγκες ταχυδρομικής εξυπηρέτησης του ιδρύματος, των φοιτητών και του διδακτικού προσωπικού.

Παρόμοια ταχυδρομεία λειτουργούν στο Πάντειο πανεπιστήμιο, στο Εθνικό & Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ