Μοναδικό διήμερο πάρτι για τα εγκαίνια του νέου Public στο Κολωνάκι

Τα Public, το μεγαλύτερο πολυκατάστημα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, υποδέχθηκαν με εορταστική ατμόσφαιρα και κεφάτες μελωδίες, στο νέο τους κατάστημα στο Κολωνάκι, εκατοντάδες επισκέπτες, κατά τη διάρκεια των διήμερων εγκαινίων. Από τις πρώτες μόλις ώρες λειτουργίας του, το νέο κατάστημα έδεσε με τη νοσταλγική ατμόσφαιρα της ιστορικής γειτονιάς του Κολωνακίου και αγκαλιάστηκε από τους κατοίκους, τους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες της περιοχής.

Στο διήμερο αυτό πάρτι των Public έδωσαν λαμπερό «παρών» γνωστές προσωπικότητες της ευρύτερης περιοχής, όπως οι Ορσαλία Παρθένη, Γιούλικα Σκαφιδά, Σταυρούλα Παναγιωτάκη, Στέλιος Παρλιάρος, Γιώργος Λυκιαρδόπουλος, Δάφνη Ζουμπουλάκη, Μαριάνθη Αλεξίου Παπανδρέου, Τατιάνα Καραπαναγιώτη και Νίκος Αποστολόπουλος.

Τα διήμερα εγκαίνια του καταστήματος εξελίχθηκαν σε ένα υπέροχο μουσικό event, με τους χορευτικούς ρυθμούς του Pepper FM, τις μελωδίες των R2E και τους κεφάτους ήχους των The Public Street Band. Παράλληλα, οι λιχουδιές από το IT catering και τους LUKUMΑΔΕΣ, καθώς και οι μοναδικές κληρώσεις δώρων, μετέτρεψαν το Public στο Κολωνάκι στον απόλυτο ανοιξιάτικο προορισμό της πόλης!

Οι κλασσικές γραμμές του κτιρίου του 1930 σε συνδυασμό με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική των εσωτερικών χώρων και το πρωτότυπο concept του καταστήματος, προκάλεσαν το ενδιαφέρον των Αθηναίων και των τουριστών της πόλης, οι οποίοι έσπευσαν να περιηγηθούν στους χώρους του.

Και μην ξεχνάτε! Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια του Απριλίου, με ένα συναρπαστικό πρόγραμμα καλλιτεχνικών και βιωματικών workshops. Στο νέο κατάστημα Public στο Κολωνάκι, θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στιχουργικής με τον Οδυσσέα Ιωάννου και ένα exclusive σεμινάριο αυτοβελτίωσης με τη Μάρεα Λαουτάρη, ενώ το πρόγραμμα του μήνα θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες εκδηλώσεις.

Ελάτε να ζήσουμε τη μοναδική εμπειρία Public

στο νέο κατάστημα στο Κολωνάκι!

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ