Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τον Απρίλιο: Μήνας καθυστερήσεων και προβλημάτων! Eιδικά οι Τοξότες θα…

Ο Απρίλιος είναι μήνας καθυστερήσεων κ στασιμότητας…οι προβλέψεις μου!

 

ΚΡΙΟΣ: Μήνας με έμφαση στα οικονομικά και στις υποχρεώσεις και αμφιβολίες ή στασιμότητα στις προσωπικές και ερωτικές υποθέσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ένα βήμα μπροστά και δυο πίσω για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Μεγαλύτερη εξωστρέφεια και καλύτερες συνθήκες στα ερωτικά το δεύτερο δεκαπενθήμερο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η κούραση είναι έκδηλη αλλά οι εξελίξεις δεν θα αργήσουν. Μετά τις 20.4 οι ρυθμοί ανεβαίνουν και φορτσάρετε προς κάθε κατεύθυνση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρκετά βολικός ο Απρίλιος στους περισσότερους τομείς. Θα ξαναδείτε θέματα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν και θα έχετε και αρκετές μέρες ξενοιασιάς. Προσοχή μόνο κοντά στις 11.4 με την πανσέληνο.

 

ΛΕΩΝ: Η κούρσα ταχύτητας στα επαγγελματικά συνεχίζεται το ίδιο και οι αγωνίες για το μέλλον. Η νέα σελήνη στο τέλος του μήνα μπορεί να φέρει μια αλλαγή στο σπίτι ή την δουλειά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μέχρι τις 20.4 θα είστε σε πιο ήρεμη φάση και θα μπορείτε να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας. Μετά τις 20 έρχονται επαγγελματικές εξελίξεις. Κινητικότητα και στις ερωτικές σχέσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Εξακολουθούν να σας απασχολούν τα οικονομικά και θέλετε να βάλετε μια τάξη σε εκκρεμότητες. Αν δεν έχετε μεγάλες προσδοκίες και στα προσωπικά θα περάσετε καλύτερα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η πίεση που ασκεί ο Άρης από τον Ταύρο θα είναι έντονη μέχρι τις 20.4. Προσοχή οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες που επηρεάζεστε από τον ανάδρομο Ερμή. Τουλάχιστον η Αφροδίτη στους Ιχθύς φτιάχνει τα κέφια και τις προοπτικές στα ερωτικά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μήνας με έμφαση στην υγεία, την φυσική σας κατάσταση και την δουλειά. Τα θέματα της οικογένειας ή του σπιτιού μπορεί να σας αγχώνουν σε συνάρτηση με τα οικονομικά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετά προστατευμένος ο Απρίλιος από πολλές απόψεις. Έμφαση στα ερωτικά, συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν και μετακινήσεις. Εξελίξεις στα θέματα της δουλειάς μετά τις 21.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: έμφαση στο σπίτι, ένα ακίνητο, την οικογένεια και αγώνας για να ανταποκριθείτε σε οικονομικές απαιτήσεις. Το τελευταίο δεκαήμερο πιο αποδοτικό και ξεκούραστο.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Έντονοι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας, συζητήσεις, επαφές, προτάσεις αλλά πριν το Μαιο τίποτε δεν φαίνεται να ξεκαθαρίζει. Ερωτικά καλύτερα αλλά μετά τις 15.4

από την Άση Μπήλιου….

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ