Πώς βρήκαν τον 50χρονου υβριστή της μνήμης του Παύλου Φύσσα -Τι τον πρόδωσε

Η σωματοδομή του και το κίτρινο πουκάμισό του ήταν ανάμεσα σε αυτά που «πρόδωσαν» τον 50χρονο ο οποίος είχε προκαλέσει της Χρυσής Αυγής, λέγοντας προκλητικά στη Μάγδα Φύσσα «Πού είναι ο Παύλος του τώρα;».

Από την ανάλυση βίντεο, οι αστυνομικοί βρήκαν στοιχεία της ταυτότητάς του, ενώ η Μάγδα Φύσσα φαίνεται πως τον αναγνώρισε, όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος». Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για εξύβριση και προσβολή μνήμης νεκρού και υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος δεν αποκλείεται να ζητήσει τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.  

Εκείνη την ημέρα, στις 14 Φεβρουαρίου, προκλήθηκε ένταση εντός της δικαστικής αίθουσας και οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής, με πρωτοστάτη τον 50χρονο, άρχισαν να φωνάζουν στη Μάγδα Φύσσα «Πού είναι ο Παύλος σου τώρα;». Η μητέρα του Παύλου Φύσσα είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη, καταθέτοντας μήνυση κατά αγνώστων για τη φραστική επίθεση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων και ζήτησε τον εντοπισμό του δράστη. Από τότε είχε δηλώσει σε θέση να αναγνωρίσει το πρόσωπο του δράστη, κάτι που έκανε πριν από μερικές ημέρες.

Φωτογραφία: Facebook

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ