Δείτε ΠΩΣ να διακοσμήσετε το Σπίτι σας ανάλογα με το Ζώδιό σας. Τα Λιονταράκια, θα Ενθουσιαστούν!

Η αστρολογία αποκαλύπτει την προσωπικότητά μας και κατ” επέκταση επηρεάζει τις επιλογές για τη διακόσμηση του σπιτιού που θα θέλαμε να εφαρμόσουμε.

Κριός

Στον Κριό αρέσει η απλότητα της Γιαπωνέζικης εσωτερικής διακόσμησης. Σας αρέσει όταν το σπίτι σας φαίνεται καθαρό και τακτοποιημένο. Υιοθετώντας το Γιαπωνέζικο design, θα ικανοποιήσετε τον εσωτερικό σας μινιμαλισμό.

Δείτε ΠΩΣ να διακοσμήσετε το Σπίτι σας ανάλογα με το Ζώδιό σας. Τα Λιονταράκια, θα Ενθουσιαστούν! - Εικόνα0

Ταύρος

Η βιομηχανική διακόσμηση αντανακλά τη δύναμη και την αποφασιστικότητά σας. Το βιομηχανικό design, όπως και εσείς, έχει αυστηρές γωνίες, αλλά αυτό το μινιμαλιστικό σχέδιο σας επιτρέπει να συνδυάσετε σύγχρονα και ρουστίκ στοιχεία.

Δείτε ΠΩΣ να διακοσμήσετε το Σπίτι σας ανάλογα με το Ζώδιό σας. Τα Λιονταράκια, θα Ενθουσιαστούν! - Εικόνα1

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι προτιμούν τη δυαδικότητα του σύγχρονου μινιμαλιστικού design. Πάντα σας αρέσουν οι αντιθέσεις, σας αρέσει να δημιουργείτε απροσδόκητα στυλ. Το μοντέρνο μινιμαλιστικό στυλ θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε τη διακόσμηση των ονείρων σας.

Δείτε ΠΩΣ να διακοσμήσετε το Σπίτι σας ανάλογα με το Ζώδιό σας. Τα Λιονταράκια, θα Ενθουσιαστούν! - Εικόνα2

Καρκίνος

Το ρετρό και η διακόσμηση με αντίκες δε μπορεί να λείπει από το σπίτι σας, καθώς τρέφετε μεγάλη αγάπη για το παρελθόν. Πάντα ισχυρίζεστε ότι γεννηθήκατε σε λάθος δεκαετία. Το ρετρό στυλ σας δίνει την επιλογή να διαμορφώσετε το σπίτι σας με στοιχεία του παρελθόντος.

Δείτε ΠΩΣ να διακοσμήσετε το Σπίτι σας ανάλογα με το Ζώδιό σας. Τα Λιονταράκια, θα Ενθουσιαστούν! - Εικόνα3

Λέων

Η ρουστίκ φύση ενός αγροτόσπιτου τονίζει την εξωστρεφή σας πλευρά. Ενσωματώνοντας στοιχεία του παραδοσιακού σπιτιού της εξοχής, μπορείτε να φέρετε τη φύση στο σπίτι σας, ακόμα και αν ζείτε στο κέντρο της πόλης. Η πέτρα και το ξύλο είναι τα αγαπημένα σας στοιχεία που σας αρέσει να συνδυάζετε.

Δείτε ΠΩΣ να διακοσμήσετε το Σπίτι σας ανάλογα με το Ζώδιό σας. Τα Λιονταράκια, θα Ενθουσιαστούν! - Εικόνα4

Παρθένος

Το Σκανδιναβικό design είναι αυτό που σας αντιπροσωπεύει. Σας αρέσουν οι καθαρές, λιτές γραμμές, αγαπάτε την απλότητα και τη πρακτικότητα, και τα πάντα στο χώρο σας θα πρέπει να εξυπηρετούν ένα συγκεκριμένο σκοπό, διαφορετικά είναι περιττά.

Δείτε ΠΩΣ να διακοσμήσετε το Σπίτι σας ανάλογα με το Ζώδιό σας. Τα Λιονταράκια, θα Ενθουσιαστούν! - Εικόνα5 Ζυγός

Σας αρέσει η κλασική, κομψή διακόσμηση και θέλετε να φτιάξετε ένα σπίτι που είναι άνετο και φιλόξενο. Η κλασική διακόσμηση έχει vintage στοιχεία, που σας κάνουν να νιώθετε οικειότητα.

Δείτε ΠΩΣ να διακοσμήσετε το Σπίτι σας ανάλογα με το Ζώδιό σας. Τα Λιονταράκια, θα Ενθουσιαστούν! - Εικόνα6

Σκορπιός

Η ρομαντική αισθητική θα εξωτερικεύσει τον αισθησιασμό σας. Είστε εραστές, και το ρομαντικό στυλ αντιπροσωπεύει την επιθυμία σας για γαλήνη και αρμονία. Οι απαλές, κλασικές γραμμές και οι παστέλ αποχρώσεις τονίζουν την ευαίσθητη φύση σας.

Δείτε ΠΩΣ να διακοσμήσετε το Σπίτι σας ανάλογα με το Ζώδιό σας. Τα Λιονταράκια, θα Ενθουσιαστούν! - Εικόνα7

Τοξότης

Το έθνικ στοιχείο αντιπροσωπεύει την επιθυμία σας να εξερευνήσετε άλλες κουλτούρες. Πάντα έχετε την επιθυμία να ταξιδέψετε σε μακρινούς και εξωτικούς προορισμούς και σας αρέσει να διακοσμείτε το σπίτι σας με σουβενίρ από τα μέρη που επισκέπτεστε.

Δείτε ΠΩΣ να διακοσμήσετε το Σπίτι σας ανάλογα με το Ζώδιό σας. Τα Λιονταράκια, θα Ενθουσιαστούν! - Εικόνα8

Αιγόκερως

Το σύγχρονο design της δεκαετίας του ’50 θα ικανοποιήσει τις ανησυχίες σας. Ποτέ δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι με τις επιλογές σας, και αυτό το design σας επιτρέπει εύκολα να συνδυάσετε στοιχεία και άλλα στυλ διακόσμησης. Μπορείτε γρήγορα να αλλάξετε τη διακόσμηση, όποτε βαρεθείτε τη παρούσα διάταξη.

Δείτε ΠΩΣ να διακοσμήσετε το Σπίτι σας ανάλογα με το Ζώδιό σας. Τα Λιονταράκια, θα Ενθουσιαστούν! - Εικόνα9

Υδροχόος

Το σύγχρονο αστικό design ταιριάζει στη διανοητική σας ενέργεια. Σας αρέσει να πειραματίζεστε, και αυτό το στυλ σας επιτρέπει να συνδυάζετε κοσμοπολίτικα και γεωμετρικά στοιχεία με vintage και παραδοσιακά κομμάτια.

Δείτε ΠΩΣ να διακοσμήσετε το Σπίτι σας ανάλογα με το Ζώδιό σας. Τα Λιονταράκια, θα Ενθουσιαστούν! - Εικόνα10

Ιχθείς

Το ναυτικό στυλ σας ταιριάζει επειδή αγαπάτε τη θάλασσα και το εφαρμόζετε ακόμα και στη διακόσμηση του σπιτιού. Το ναυτικό στυλ αποπνέει θετικότητα και ζεστασιά, και θυμίζει σπίτι δίπλα στην ακροθαλασσιά. Διακοσμήστε με μπλε χρώματα και αποχρώσεις του λευκού για να ολοκληρώσετε το στυλ.

Δείτε ΠΩΣ να διακοσμήσετε το Σπίτι σας ανάλογα με το Ζώδιό σας. Τα Λιονταράκια, θα Ενθουσιαστούν! - Εικόνα11
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ