Δείτε ΤΙ αποκαλύπτει το Ζώδιό σας για την Ερωτική σας Ζωή! Τα Ψαράκια θα Ταυτιστούν!

1. Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Δείτε ΤΙ αποκαλύπτει το Ζώδιό σας για την Ερωτική σας Ζωή! Τα Ψαράκια θα Ταυτιστούν! - Εικόνα0

Ως το πρώτο ζώδιο του Ζωδιακού Κύκλου, και ένα από τα πιο ανεξάρτητα ζώδια, ο Κριός δεν είναι γνωστός ότι συμβιβάζεται και μπορεί να γίνει ακόμη και λίγο δραματικός. Σκέφτεται τον εαυτό του και μπορεί να είναι λίγο επιθετικός, ακόμη και εγωιστικός, αλλά αυτή η επιθυμία για προσοχή δεν είναι πάντα αρνητική. Ο Κριός θέλει απλά να δοθεί ολοκληρωτικά σε μια σχέση, αλλά προσέξτε να να μη πνίξετε τον σύντροφό σας.

2. Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Δείτε ΤΙ αποκαλύπτει το Ζώδιό σας για την Ερωτική σας Ζωή! Τα Ψαράκια θα Ταυτιστούν! - Εικόνα1

Ένας Ταύρος είναι εξαιρετικά πιστός και αξιόπιστος, ωστόσο, πρέπει να είναι προσεκτικός από την αυξανόμενη ζήλια του. Ο Ταύρος είναι ένας απελπιστικά ρομαντικός, κρατιέται για τον καλύτερο σύντροφο. Πιστός και επίμονος, ο Ταύρος έχει κάποια προβλήματα εγκατάλειψης που ίσως χρειαστεί να δουλέψει, και φοβάται ότι ο/η σύντροφός του μπορεί να φύγει χωρίς καμία προειδοποίηση.

3. Δίδυμοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Δείτε ΤΙ αποκαλύπτει το Ζώδιό σας για την Ερωτική σας Ζωή! Τα Ψαράκια θα Ταυτιστούν! - Εικόνα2

Οι Δίδυμοι είναι γνωστό ότι φλερτάρουν, και διαθέτουν πολλές πλευρές της προσωπικότητάς τους. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για τους συντρόφους τους όσον αφορά την αγάπη, καθώς οι Δίδυμοι είναι διεκδικητικοί. Το να βρουν κάποιον που να είναι εξίσου παιχνιδιάρικος, περιπετειώδης και επικοινωνιακός είναι πρόκληση για τον Δίδυμο.

4. Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Δείτε ΤΙ αποκαλύπτει το Ζώδιό σας για την Ερωτική σας Ζωή! Τα Ψαράκια θα Ταυτιστούν! - Εικόνα3

Ο Καρκίνος είναι γνωστό ότι εμπιστεύεται μόνο τον εσωτερικό του κύκλο, συχνά βρίσκοντας αγάπη μέσα σε αυτήν την ομάδα (ή με μέσω γνωριμίας από κοινό φίλο) Κυκλοθυμικός και διαισθητικός, ο Καρκίνος χρειάζεται έναν σύντροφο που είναι σταθερός και επιτυχημένος, με αυτοπεποίθηση και περιποιητικό. Μια ευαίσθητη καρδιά, ο Καρκίνος μπορεί να δυσκολεύεται να ανοιχτεί αρχικά. Δεν ψάχνει κάτι περιστασιακό, αλλά θέλει κάτι απτό και πραγματικό, σπάνια αποφεύγει την προοπτική της οικογένειας και των παιδιών.

5. Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Δείτε ΤΙ αποκαλύπτει το Ζώδιό σας για την Ερωτική σας Ζωή! Τα Ψαράκια θα Ταυτιστούν! - Εικόνα4

Κακομαθημένος από αγάπη, ο Λέων θέλει να συναρπαστεί σε μια μεγάλη ρομαντική χειρονομία. Ωστόσο, το γεμάτο αυτοπεποίθηση (ελαφρώς ματαιόδοξο) Λιοντάρι εκτιμάει πραγματικά την πίστη πάνω απ “όλα. Ο Λέων συχνά πέφτει σε κακές σχέσεις, επειδή θέλει κάποιον που να τον κάνει να αισθάνεται σαν βασιλιάς, αλλά ένας αληθινός σύντροφος για έναν Λέοντα πρέπει να είναι περισσότερο από λατρευτικός. Ο Λέος μπορεί να δυσκολεύεται να μάθει ότι η αίγλη θα υποχωρήσει και να δώσει τη θέση της σε ένα σύντροφο που σέβεται και τον στηρίζει, και που απαιτεί ισότητα.

6. Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Δείτε ΤΙ αποκαλύπτει το Ζώδιό σας για την Ερωτική σας Ζωή! Τα Ψαράκια θα Ταυτιστούν! - Εικόνα5

Συχνά ντροπαλός και πολύ επιλεκτικός, ο Παρθένος μπορεί να δυσκολευτεί να κανονίσει ένα πρώτο ραντεβού, αλλά μόλις το κάνουν, είναι συχνά απίστευτοι σύντροφοι. Ως τελειομανείς, ο Παρθένος δεν συμβιβάζονται, αλλά θα μπορούσε επίσης να τρομάξει κάποιες σπουδαίες επιλογές. Πολύ αυτοκριτικός, ο Παρθένος κατέχει μια μοναδική αθωότητα και παιδική φύση, καθιστώντας τον σχεδόν παλιομοδίτικο όσον αφορά τον ρομαντισμό. Οι σύντροφοί τους πρέπει να είναι πιστοί, έξυπνοι και πρόθυμοι να τους εντυπωσιάζουν. 7. Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Δείτε ΤΙ αποκαλύπτει το Ζώδιό σας για την Ερωτική σας Ζωή! Τα Ψαράκια θα Ταυτιστούν! - Εικόνα6

Ο πάντα ισορροπημένος Ζυγός νιώθει φοβερά όταν βρει έναν σύντροφο για να μοιραστεί τη ζωή του. Οι ευγενικοί Ζυγοί πρέπει να προσέχουν τους κυρίαρχους συντρόφους τους που μπορεί να προσπαθήσουν να τους ελέγξουν. Ενώ η δέσμευση μπορεί να διαρκέσει χρόνια εσωτερικής συζήτησης, οι Ζυγοί πρέπει να ριψοκινδυνεύουν μια στο τόσο. Αποφύγετε τις εξαρτημένες τάσεις και φροντίστε να αγαπάτε τον εαυτό σας πριν αναζητήσετε έναν σύντροφο και εντέλει θα βρείτε κάποιον που θα ταιριάζει τέλεια και αρμονικά στον εσωτερικό σας ζυγό.

8. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Δείτε ΤΙ αποκαλύπτει το Ζώδιό σας για την Ερωτική σας Ζωή! Τα Ψαράκια θα Ταυτιστούν! - Εικόνα7

Ο Σκορπιός είναι πολύπλοκος χαρακτήρας σε όλα του και στον έρωτα, ακόμα περισσότερο. Φυσικά, ελάχιστοι μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία του, που ενισχύεται από μια αίσθηση μυστηρίου και από τον παθιασμένο συναισθηματισμό του. Από την άλλη όμως, είναι πολύ ζηλιάρης και καχύποπτος, με αποτέλεσμα να ανοίγεται και να κλείνεται συναισθηματικά εναλλάξ, με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο. Επίσης, έχει ανεπτυγμένη περιέργεια σε ό,τι αφορά στις υποθέσεις των άλλων. Τις δικές του προτιμά να τις κρατά μυστικές. Με εξαίρεση τους Σκορπιούς που έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στον Καρκίνο, τον Ζυγό ή τους Ιχθείς, οι υπόλοιποι μερικές φορές συμπεριφέρονται με παντελή έλλειψη διπλωματίας και τακτ, με αποτέλεσμα να πληγώνουν ανελέητα τον άλλο. Αυτό μπορεί να μη γίνεται πάντα σκόπιμα, αλλά φυσικά δεν αλλάζει το αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, παίρνουν τη σχέση τους στα σοβαρά και είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν για να πετύχει.

9. Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Δείτε ΤΙ αποκαλύπτει το Ζώδιό σας για την Ερωτική σας Ζωή! Τα Ψαράκια θα Ταυτιστούν! - Εικόνα8

Ο Τοξότης είναι γεννημένος εξερευνητής και αναζητεί διαρκώς καινούργιες περιπέτειες, υλοποιώντας τις ανεξάντλητες φαντασιώσεις του. Είναι πάντα έτοιμος για ταξίδια και αναζητήσεις, που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες του πνεύματός του να επεκτείνεται. Επιπλέον, απεχθάνεται την πλήξη και την κτητικότητα. Αν λοιπόν βρεθεί μια σχέση που να στέκεται στο ύψος αυτών των προδιαγραφών, ευχαρίστως να δοκιμάσει την τύχη του. Ξεκινά τους έρωτές του με το πάθος και τον ενθουσιασμό ενός ζωδίου της Φωτιάς, κάτι που επαυξάνει τη γοητεία του, αλλά αν δει πως η κατάσταση γίνεται μονότονη ή υπερβολικά δεσμευτική, ξυπνά μέσα του το πνεύμα της ανεξαρτησίας και αρχίζει να δείχνει τάσεις φυγής. Διαφορετικά είναι γενναιόδωρος, ζεστός και διασκεδαστικός, κάνει την καθημερινότητα να φαίνεται συναρπαστική και στον βαθμό που αισθάνεται πως δεν περιορίζεται η ελευθερία του, μπορεί να δώσει πολλά μέσα στη σχέση.

10. Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Δείτε ΤΙ αποκαλύπτει το Ζώδιό σας για την Ερωτική σας Ζωή! Τα Ψαράκια θα Ταυτιστούν! - Εικόνα9

Ο Αιγόκερως μπορεί να φαίνεται υπερβολικά συγκρατημένος και λογικός, αλλά πίσω από τη φαινομενική αυστηρότητα και την ψυχρότητά του κρύβει μια πολύ πιο ευαίσθητη και αισθησιακή φύση. Είναι το «μπόνους» που παίρνει όποιος κερδίσει τον έρωτά του, μαζί με την αφοσίωση, την πίστη και την τρυφερότητα. Πραγματικά, ο Αιγόκερως ίσως να αργήσει να κατασταλάξει συναισθηματικά, αλλά όταν συμβεί αυτό, θα είναι εκείνο που λέμε «σωστός σύντροφος». Πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του, είναι υποστηρικτικός και συνεπής στα καθημερινά πράγματα και στέκεται… βράχος στα μικρά και μεγάλα προβλήματα της κοινής ζωής. Είναι προστατευτικός και συνήθως μοιράζεται με το ταίρι του όλες τις δυσκολίες. Πιθανόν να μην είναι εκείνος που θα κάνει τις εντυπωσιακές ρομαντικές χειρονομίες, αλλά εκδηλώνει τον έρωτά του με συγκεκριμένους και χειροπιαστούς τρόπους. Άλλωστε, ποτέ δεν «πλασαρίστηκε» σαν ο ρομαντικός γόης, παριστάνοντας κάτι που δεν είναι.

11. Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Δείτε ΤΙ αποκαλύπτει το Ζώδιό σας για την Ερωτική σας Ζωή! Τα Ψαράκια θα Ταυτιστούν! - Εικόνα10

Ο Υδροχόος καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα ιδεαλιστής και ρεαλιστής, πράγμα που ισχύει και στον έρωτα. Θέλει μια σχέση που να καλύπτει την ανάγκη του για φιλικότητα, κοινωνικότητα και ανεξαρτησία. Παρόλο που είναι εγκεφαλικός τύπος, συμπεριφέρεται σε όσους αγαπά με γλυκύτητα και τρυφερότητα. Είναι ζωηρός και ανήσυχος, ανοιχτόμυαλος και αντισυμβατικός, αλτρουιστής, αλλά και ισχυρογνώμων. Ένας σύντροφος με ελεύθερο τρόπο σκέψης, που να αγαπά την επαφή με τους ανθρώπους, θα τον τραβήξει περισσότερο από κάποιον συντηρητικό, κλειστό και κτητικό χαρακτήρα. Έχει πολλά ενδιαφέροντα που του αρέσει να μοιράζεται και γοητεύει με το πνευματικό του περιεχόμενο. Αλλά θέλει, για να μείνει σε μια σταθερή σχέση, να βρει κάποιο πρόσωπο με το οποίο θα υπάρχει βαθιά πνευματική και συναισθηματική επαφή. Γι’ αυτό μπορεί να αργήσει να παντρευτεί ή να περνά μεγάλα διαστήματα μόνος.

12. Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Δείτε ΤΙ αποκαλύπτει το Ζώδιό σας για την Ερωτική σας Ζωή! Τα Ψαράκια θα Ταυτιστούν! - Εικόνα11

Οι περισσότεροι Ιχθείς έχουν έναν ιδιόμορφο χαρακτήρα. Αυτό το ζώδιο του Νερού χαρακτηρίζεται από το μυστήριο, την κυκλοθυμία, την υπερευαισθησία. Αλλά είναι και αφοπλιστικά ονειροπόλο, ρομαντικό, γενναιόδωρο και γεμάτο συμπόνια. Και παρόλο που ο Ιχθύς είναι κάπως επιφυλακτικός με τους ανθρώπους, στη σχέση με κάποιον που αγαπά γίνεται τρυφερός, υποστηρικτικός και αισθησιακός. Καταφέρνει επίσης να διατηρεί την ηρεμία με τον σύντροφό του ακόμα και στις πιο τεταμένες καταστάσεις, ξέροντας πότε να υποχωρεί. Μερικές φορές δεν αποφεύγει την εξιδανίκευση του αγαπημένου του προσώπου, πράγμα που μπορεί να τον οδηγήσει σε απογοητεύσεις, όταν η πραγματικότητα θα του δείξει το πρόσωπό της. Ο φόβος του μην πληγωθεί είναι μεγαλύτερος ακόμα κι από τον πόνο που μπορεί να νιώσει με το ίδιο το γεγονός. Ευτυχώς, η ανεπτυγμένη διαίσθησή του τον βοηθά να γλιτώνει από τις κακοτοπιές.
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ