7 Διάσημα Ζευγάρια που είναι Μαζί εδώ και πολλά Χρόνια αλλά ΔΕΝ σκοπεύουν να Παντρευτούν ποτέ!

Οι άνθρωποι γνωρίζονται, ερωτεύονται και παντρεύονται. Αλλά είναι το τελευταίο τόσο σημαντικό για την πραγματική οικογενειακή ευτυχία;

Φτιάξαμε μια λίστα με τα ζευγάρια διασήμων που πιστεύουν ότι έχουν δυνατές και ευτυχισμένες σχέσεις και δεν χρειάζεται να τις επισημοποιήσουν.

Goldie Hawn και Kurt Russell – 34 χρόνια μαζί

7 Διάσημα Ζευγάρια που είναι Μαζί εδώ και πολλά Χρόνια αλλά ΔΕΝ σκοπεύουν να Παντρευτούν ποτέ! - Εικόνα0

Το ζευγάρι είναι το τέλειο παράδειγμα μιας ιδανικής σχέσης χωρίς γάμο. Παρ’όλο που είναι μαζί εδώ και 3 δεκαετίες, δεν βιάζονται να επισημοποιήσουν την σχέση τους. «Αγαπάμε ο ένας τον άλλο. Φυσικά, όπως κάθε οικογένεια, μαλώνουμε μερικές φορές, αλλά μας αρέσει να είμαστε μαζί», είπε η Goldie.

Tina Turner και Erwin Bach – 31 χρόνια μαζί

7 Διάσημα Ζευγάρια που είναι Μαζί εδώ και πολλά Χρόνια αλλά ΔΕΝ σκοπεύουν να Παντρευτούν ποτέ! - Εικόνα1

Για να είμαστε ειλικρινείς, η Tina και ο Erwin δεν ανήκουν σε αυτή την λίστα. Μετά από 27 χρόνια συμβίωσης, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013. H Tina παραιτήθηκε από την αμερικανική ιθαγένεια και μετακόμισε στην Ελβετία, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την ευτυχία της.

Shakira και Gerard Pique – 7 χρόνια μαζί

7 Διάσημα Ζευγάρια που είναι Μαζί εδώ και πολλά Χρόνια αλλά ΔΕΝ σκοπεύουν να Παντρευτούν ποτέ! - Εικόνα2

Η Shakira και ο αγαπημένος της, Gerard Pique, είναι μαζί 7 χρόνια και έχουν δύο γιους. Γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια των ετοιμασιών του Παγκόσμιου Κυπέλλου το 2010. Ο Gerard λέει ότι η τραγουδίστρια κέρδισε την καρδιά του όταν απάντησε μια απλή ερώτηση για τον καιρό στην Νότια Αφρική και η Shakira μιλά για τα συναισθήματα της στο τραγούδι “Me Enamore”.

Eva Mendes και Ryan Gosling – 6 χρόνια μαζί

7 Διάσημα Ζευγάρια που είναι Μαζί εδώ και πολλά Χρόνια αλλά ΔΕΝ σκοπεύουν να Παντρευτούν ποτέ! - Εικόνα3

Όπως συμβαίνει συχνά, ο Ryan και η Eva γνωρίστηκαν σε γυρίσματα ταινίας. Έχουν περάσει 6 χρόνια και έχουν υπάρξει προβλήματα ανάμεσα τους – τα μέσα συχνά μιλούσαν για χωρισμό. Η τελευταία φορά ήταν όταν ο Ryan εμφανίστηκε στην τελετή των Όσκαρ με άλλη γυναίκα, η οποία τελικά ήταν η αδερφή του. Στο ζευγάρι δεν αρέσει να επιδεικνύει την σχέση του, αλλά έχουν μαζί δύο όμορφες κόρες και αυτό λέει κάτι.

Anna Kournikova και Enrique Iglesias – 16 χρόνια μαζί

7 Διάσημα Ζευγάρια που είναι Μαζί εδώ και πολλά Χρόνια αλλά ΔΕΝ σκοπεύουν να Παντρευτούν ποτέ! - Εικόνα4

Η Ρωσίδα τενίστρια και ο Ισπανός τραγουδιστής είναι μαζί από το 2001 και συνεχώς τους περιτριγυρίζουν φήμες για γάμο, χωρισμό, εγκυμοσύνη κ.α. Ωστόσο, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η Anna και ο Enrique είναι ακόμα μαζί και δεν θα το άλλαζαν αυτό για τίποτα.

Oprah Winfrey και Stedman Graham – 31 χρόνια μαζί

7 Διάσημα Ζευγάρια που είναι Μαζί εδώ και πολλά Χρόνια αλλά ΔΕΝ σκοπεύουν να Παντρευτούν ποτέ! - Εικόνα5

Η Oprah και ο αγαπημένος της επιχειρηματίας, Stedman Graham, είναι σε σχέση εδώ και πάνω από 30 χρόνια. Ήταν να παντρευτούν το 1992, αλλά απέρριψαν την ιδέα. Η Oprah αργότερα εξήγησε ότι ήταν απολύτως ευτυχισμένη με την σχέση τους και ότι δεν χρειάζονται γάμο για να το αποδείξουν.

Natalia Vodianova και Antoine Arnault – 6 χρόνια μαζί

7 Διάσημα Ζευγάρια που είναι Μαζί εδώ και πολλά Χρόνια αλλά ΔΕΝ σκοπεύουν να Παντρευτούν ποτέ! - Εικόνα6

Όταν γνώρισε τον Γάλλο επιχειρηματία, Antoine Arnault, η Natalia ήταν παντρεμένη με τον Άγγλο Justin Portman. Στην αρχή, οι σχέσεις τους ήταν επαγγελματικές. Έγιναν εpωτικές, όταν το μοντέλο χώρισε και στην συνέχεια έγιναν οικογένεια, μετά την γέννηση του γιου τους, Maxim. Σήμερα έχουν μαζί 2 παιδιά και 3 από τον πρώτο γάμο της Natalia.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ