Το «δράμα» της Ratajkowski: Δεν δουλεύουν μαζί μου επειδή έχω μεγάλο στή8ος

Οι άνδρες σίγουρα δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από το στή8ος της όμως φαίνεται πως για εκείνη είναι μπελάς.

Ο λόγος για την Emily Ratajkowski, μία από τις εντυπωσιακότερες γυναίκες της διεθνούς σόουμπιζ και ξεχωρίζει τόσο για το πλούσιο μπούστο της όσο και το καλλίγραμμο σώμα της. Αυτά άλλωστε της έχουν ανοίξει πολλές πόρτες στην καριέρα της.

Ωστόσο η ίδια υποστηρίζει ότι οι καμπύλες δεν είναι πάντα προσόν και υπάρχουν περιπτώσεις που το μεγάλο στή8ος της έχει σταθεί εμπόδιο στις δουλειές της.

«Είναι υπερβολικά σεksι. Φθάνει στα όρια του αντισeξουαλικού. Δεν θέλουν να δουλέψουν μαζί μου επειδή το στή8ος μου είναι υπερβολικά μεγάλο. Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά τους με το στή8ος μου; Είναι όμορφο, ένα άκρως θηλυκό στοιχείο για το οποίο έπρεπε να πανηγυρίζω και όχι να προβληματίζομαι…», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Αυστραλιανό Harper’s Bazaar η 26χρονη ηθοποιός και μοντέλο.

Η ίδια ωστόσο αφήνει πίσω της την κριτική και συνεχίζει να πλημμυρίζει τα social media με αποκαλυπτικές φωτογραφίες της προβάλλοντας κυρίως το στή8ος της και την πίσω όψη της.

Το «δράμα» της Ratajkowski: Δεν δουλεύουν μαζί μου επειδή έχω μεγάλο στήθος - Εικόνα 1 Το «δράμα» της Ratajkowski: Δεν δουλεύουν μαζί μου επειδή έχω μεγάλο στήθος - Εικόνα 2 Το «δράμα» της Ratajkowski: Δεν δουλεύουν μαζί μου επειδή έχω μεγάλο στήθος - Εικόνα 3 Το «δράμα» της Ratajkowski: Δεν δουλεύουν μαζί μου επειδή έχω μεγάλο στήθος - Εικόνα 4 Το «δράμα» της Ratajkowski: Δεν δουλεύουν μαζί μου επειδή έχω μεγάλο στήθος - Εικόνα 5

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ