10 εκκεντρικοί άνθρωποι που έχουν κάνει τραγικές αλλαγές επάνω τους

Από τότε που διαδόθηκε τόσο πολύ η τέχνη του τατουάζ βλέπουμε καθημερινά γύρω μας αμέτρητους ανθρώπους με τραγικές αλλαγές επάνω τους. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδυάζουν τα tattoos τους με τα piercing σε διάφορα και κάπως ασυνήθιστα και περίεργα σημεία του σώματος τους.

Από την άλλη πλευρά είναι και εκείνοι που θέλουν για τον δικό τους παράξενο λόγο να μοιάσουν στην εμφάνιση με κάποιο ζώο, ή ακόμη και με κάποιον super ήρωα και για να το πετύχουν αυτό ξεκινάνε μια σειρά από επεμβάσεις για να αλλάξουν τα χαρακτηριστικά τους, βάζοντας μέχρι και εμφυτεύματα.

Ποιες είναι όμως οι πιο περίεργες περιπτώσεις από όλο τον κόσμο που έχουν συζητηθεί πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια;

Άνθρωποι που άλλαξαν τραγικά την εμφάνιση τους με τατουάζ, επεμβάσεις και piercing

Dennis Avner: Ο άντρας τίγρης

10 εκκεντρικοί άνθρωποι που έχουν κάνει τραγικές αλλαγές επάνω τους - Εικόνα1

Το αμερικάνικο όνομα του είναι Stalking Cat ή Catman και υποβλήθηκε σε εκτεταμένη χειρουργική επέμβαση ώστε να μοιάζει σε τίγρη. Έκανε αμέτρητα τατουάζ, ενώ έβαλε εμφυτεύματα μέχρι και κάτω από την μύτη του για να μπορέσουν να σταθεροποιηθούν τα σκουλαρίκια του και να μοιάζουν με τα μουστάκια της γάτας. Επιπλέον, αισθητή είναι και η τροποποίηση που έγινε στα δόντια του.

Tom Leppard: Ο άνθρωπος λεοπάρδαλη

10 εκκεντρικοί άνθρωποι που έχουν κάνει τραγικές αλλαγές επάνω τους - Εικόνα2

Ο Tom Leppard, ηλικίας 73 ετών, έχει ξοδέψει περισσότερα από 5.500 δολάρια για να καλύψει όλο του το σώμα και μέρος του προσώπου του με τατουάζ, για να μοιάζει σαν να έχει τις κηλίδες μιας λεοπάρδαλης. Μέχρι πριν λίγα χρόνια κατείχε και την θέση του άντρα με τα περισσότερα τατουάζ στο Guinness World Records.

Lucky Diamond Rich: Ο άντρας με τα περισσότερα tattoo

10 εκκεντρικοί άνθρωποι που έχουν κάνει τραγικές αλλαγές επάνω τους - Εικόνα3

Ο Lucky Diamond Rich είναι από την Αυστραλία και έχει περάσει πάνω από 1.000 ώρες αφημένος στα χέρια εκατοντάδων tattoo artists. Τα τατουάζ που είχε κάνει ήταν πάρα πολλά και πολύχρωμα αλλά μια μέρα το μετάνιωσε και ζήτησε να τα πατήσουν από πάνω με μαύρο μελάνι για να τα καλύψουν. «Χτύπησε» μέχρι και τα βλέφαρα του αλλά και το εσωτερικό του αυτιού του.

Paul Lawrence: The Enigma

10 εκκεντρικοί άνθρωποι που έχουν κάνει τραγικές αλλαγές επάνω τους - Εικόνα4

Ο Πολ Λόρενς, γνωστός και ως Enigma, έχει γεμίσει το σώμα του με tattoo από μπλε κομμάτια παζλ. Είναι γνωστός για τα ακροβατικά που κάνει και για το ότι καταπίνει διάφορα πράγματα όπως ξίφη. Επίσης, είναι ένας καταξιωμένος μουσικός.

Elaine Davidson: Η γυναίκα με τα περισσότερα σκουλαρίκια

10 εκκεντρικοί άνθρωποι που έχουν κάνει τραγικές αλλαγές επάνω τους - Εικόνα5

Και η συγκεκριμένη κυρία κατέχει την πρώτη θέση στο Guinness World Records αλλά αυτή τη φορά για τα σκουλαρίκια. Τον Μάιο του 2000 που μπήκε στο βιβλίο Γκίνες είχε 462 σκουλαρίκια από τα οποία τα 192 ήταν στο πρόσωπο της. Μέχρι το 2005 όμως είχε ήδη αυξήσει τον αριθμό αυτό σε 3.950, από τα οποία τα 500 ήταν στα γεννhτικά της όργανα τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ