23 αποδείξεις που δείχνουν ότι ο χρόνος δεν λυπάται κανέναν και τίποτα

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος δάσκαλος, κριτής και γιατρός. Είναι επίσης σκληρός, κυνικός και ο νικητής όλων των εποχών. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι κερδίζετε τώρα, απλά περιμένετε έως ότου έρθει η ώρα που θα αποδειχτεί το αντίθετο.

Παρακάτω θα βρείτε 23 φωτογραφίες εκπληκτικών πραγμάτων που άλλαξαν για πάντα με την πάροδο του χρόνου, παρόλο που οι άνθρωποι συμμετείχαν.

Ένας βουδιστής μοναχός προσεύχεται στο ίδιο σημείο για 20 χρόνια.23 αποδείξεις που δείχνουν ότι ο χρόνος δεν λυπάται κανέναν και τίποτα - Εικόνα 1

© reuters

Αρχικά, ο Χούα Τσι προσευχόταν 2.000-3.000 φορές την ημέρα! Καθώς μεγάλωσε, έκοψε τον αριθμό των προσευχών σε 1.000, αλλά ακόμη και αυτός ο αριθμός μας εκπλήσσει.

Φυλλάδια σε μια κολόνα.23 αποδείξεις που δείχνουν ότι ο χρόνος δεν λυπάται κανέναν και τίποτα - Εικόνα 2

© daniellemx / imgur

Η ζωή ενός κέρματος.
23 αποδείξεις που δείχνουν ότι ο χρόνος δεν λυπάται κανέναν και τίποτα - Εικόνα 3 © unknown author / reddit

Ένα άγαλμα της Ιουλιέτας στη Βερόνα23 αποδείξεις που δείχνουν ότι ο χρόνος δεν λυπάται κανέναν και τίποτα - Εικόνα 4

leonardobilardi

Σύμφωνα με τις πεποιθήσεις των τουριστών, θα βρείτε αιώνια αγάπη αν τρίψετε το στήθος του αγάλματος της Ιουλιέτας στη Βερόνα. Πολλοί που αναζητούν την αγάπη έκαναν μια πραγματική τρύπα στο άγαλμα με όλο το τρίψιμο τους. Το άγαλμα είχε σταθεί στην αυλή από το 1972 μέχρι το 2014, όταν αντικαταστάθηκε με ένα αντίγραφο.

Ένα ποτήρι χρησιμοποιήθηκε επί 20 χρόνια δίπλα από ένα ίδιο καινούριο23 αποδείξεις που δείχνουν ότι ο χρόνος δεν λυπάται κανέναν και τίποτα - Εικόνα 5

© imgur / Higgs69Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ