Εύθραυστα τα νέα και πανάκριβα iPhone Χ που κυκλοφορούν από σήμερα

Καταναλωτική φρενίτιδα έχει προκαλέσει το iPhone X, το τελευταίο δημιούργημα της Apple, όπως φαίνεται από τον αριθμό των προπαραγγελιών. Πολλοί αναλυτές προβλέπουν ότι η μεγάλη ζήτηση για το νέο μοντέλο της εταιρείας θα εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή της αξία πάνω από το 1 τρισ. δολάρια.

Μερικοί βέβαια που το απέκτησαν το έσπασαν αμέσως μιας και το νέο iPhone Χ φαίνεται πως είναι εύθραυστο και θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση ή προστασία.

Εύθραυστα τα νέα και πανάκριβα iPhone Χ που κυκλοφορούν από σήμερα - Εικόνα 1

Ουρές σχηματίστηκαν έξω από καταστήματα της Apple σε όλο τον κόσμο με τους καταναλωτές να περιμένουν ακόμη και ολόκληρη τη νύχτα για να αποκτήσουν το νέο iPhone X.

Εύθραυστα τα νέα και πανάκριβα iPhone Χ που κυκλοφορούν από σήμερα - Εικόνα 2

Μπορεί το κόστος του, στοιχίζει 1.000 ευρώ, να είναι απαγορευτικό για πολλούς, κάποιοι όμως ήθελαν να το αποκτήσουν διακαώς και περίμεναν ατελείωτες ώρες.

Εύθραυστα τα νέα και πανάκριβα iPhone Χ που κυκλοφορούν από σήμερα - Εικόνα 3

Από τη Νέα Υόρκη έως το Τόκιο και την Σιγκαπούρη, λάτρες των προϊόντων του πιο διάσημου του «μήλου» στήθηκαν έξω από τα καταστήματα μέχρι να πάρουν στα χέρια τους το νέο μοντέλο του smartphone.

Εύθραυστα τα νέα και πανάκριβα iPhone Χ που κυκλοφορούν από σήμερα - Εικόνα 4Η έκδοση με τη μικρότερη χωρητικότητα θα κοστίζει 999 δολάρια. Στην Ελλάδα, η τιμή του iPhone X θα κυμανθεί από 1.200 έως 1.300 ευρώ, ανάλογα με την έκδοση. Εύθραυστα τα νέα και πανάκριβα iPhone Χ που κυκλοφορούν από σήμερα - Εικόνα 5Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ