22χρονη έκανε 30 πλαστικές για να μοιάσει σε πορνοστάρ, είδωλα του πρώην της

Η ατάκα «θα έκανα τα πάντα για να επιστρέψει», αναφερόμενη σε πρώην συντρόφους, έχει ακουστεί πολλάκις και είναι σίγουρο ότι θα ξανακουστεί. Τα πράγματα που έχουν γίνει στο βωμό ενός έρωτα που έχει τελειώσει, μήπως και ξανακολλήσει το γυαλί, είναι πολλά και αρκετές φορές ακραία. Η 22χρονη vlogger Berry Ng είναι διάσημη στο Χονγκ Κονγκ και αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει για τις ακραίες πράξεις της για χάρη του πρώην της.

22χρονη έκανε 30 πλαστικές για να μοιάσει σε πορνοστάρ, είδωλα του πρώην της - Εικόνα 1

Η Berry Ng πέρασε την πόρτα του χειρουργείου κάνοντας πλαστικές επεμβάσεις, 30 φορές. Είχε στόχο, όπως αναφέρει η ίδια, να μοιάζει στις αγαπημένες πορνοστάρ του αγοριού της.

22χρονη έκανε 30 πλαστικές για να μοιάσει σε πορνοστάρ, είδωλα του πρώην της - Εικόνα 2

Όπως μετέδωσε η Mirror, η ίδια έκανε επεμβάσεις ακόμα κι όταν χώρισαν, ωστόσο όταν κατάλαβε ότι δεν θα τα βρουν ποτέ ξανά, σταμάτησε αυτή τη μάταιη πρακτική που της κόστισε περίπου 3.000 δολάρια. Οι πλαστικές που έκανε αφορούσαν το μέτωπο, τη μύτη, τα χείλη, τα βλέφαρα και το στήθος της.

Πλέον δηλώνει μετανιωμένη για την πράξη της και προσπαθεί να κάνει επεμβάσεις, έτσι ώστε να δει στον καθρέπτη τον παλιό της εαυτό.

22χρονη έκανε 30 πλαστικές για να μοιάσει σε πορνοστάρ, είδωλα του πρώην της - Εικόνα 3

22χρονη έκανε 30 πλαστικές για να μοιάσει σε πορνοστάρ, είδωλα του πρώην της - Εικόνα 4

22χρονη έκανε 30 πλαστικές για να μοιάσει σε πορνοστάρ, είδωλα του πρώην της - Εικόνα 5

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ