20 από όλα αυτά που τρώγαμε με μανία μικροί και δεν υπάρχουν πια

Αναμνήσεις

Ήσουν πιτσιρίκι. Έτρεχες στο περίπτερο και ξόδευες όλο σου το χαρτζιλίκι σ’ αυτά. Τώρα είσαι μαντράχαλος αλλά εξακολουθείς να τα θυμάσαι και να τα νοσταλγείς. Είναι πολλές οι γευστικές αναμνήσεις της παιδικής μας ηλικίας που έχουν αποσυρθεί ή έχουν αλλάξει μορφή, γι’ αυτό και το RISE TV έκατσε και μάζεψε μερικές αξέχαστες.

Για πάμε…

Παγωτό Τρίνιτα

20 από όλα αυτά που τρώγαμε με μανία μικροί και δεν υπάρχουν πια - Εικόνα 1

 Τίμιος και πτωχός συγγενής του Lucky Cup και της ομάδας των Lucky Boy/Lucky Girl. Έμοιαζε εξωτερικά με γιαούρτι, αλλά εσωτερικά ήταν ένα ποιοτικότατο παγωτό τύπου Σικάγο.

Καραμέλες PEZ

20 από όλα αυτά που τρώγαμε με μανία μικροί και δεν υπάρχουν πια - Εικόνα 2

Άλλη μια φρουτένια δυνατή επιλογή καραμέλας, που μπορούσε να σου προκαλέσει ένα μικρό εθισμό στην γλυκύτητα της και να σε κάνει να νιώθεις σαν μια τζούνιορ εκδοχή του Mark Renton από το «Trainspotting».

Κόκα κολα Βανίλια

 20 από όλα αυτά που τρώγαμε με μανία μικροί και δεν υπάρχουν πια - Εικόνα 3

Ένας πειραματισμός της κοκακόλα που βγήκε περίπου στα τέλη της δεκαετίας του `90 και δεν κατάφερε ποτέ να συγκεντρώσει φανατικό κοινό. Αποσύρθηκε άδοξα.

Σοκολάτα Disney Family

20 από όλα αυτά που τρώγαμε με μανία μικροί και δεν υπάρχουν πια - Εικόνα 4

Σοκολάτα με προοπτική, με σχέδιο, που σε προκαλούσε να φας πρώτα το γύρω-γύρω και μετά να επιτεθείς στο λευκό πυρήνα της. Μεγάλο κενό και δυσαναπλήρωτο μας έχει αφήσει (στο στομάχι).

Γαριδάκια Τι Και Τι

20 από όλα αυτά που τρώγαμε με μανία μικροί και δεν υπάρχουν πια - Εικόνα 5Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ