Αυτές είναι οι καuτές selfies των διάσημων που αναστάτωσαν τα social media το 2017.

Κολασμένες είναι οι πόζες που ανεβάζουν οι διάσημες γυναικάρες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Πρόκειται για μερικές από τις πιο ποθητές γυναίκες στον ανδρικό πληθυσμό και βρίσκονται στην κορυφή των φαντασιώσεων, όχι μόνο στην Αμερική, αλλά και σ’ όλον τον κόσμο. Μάλιστα, οι ίδιες γνωρίζουν πολύ καλά πώς να αναστατώνουν τα πλήθη και για τον λόγο αυτό, ανεβάζουν καυτές selfies στα προφίλ τους.

Έτσι κι εμείς μαζέψαμε τις πιο ποθητές celebrities και σας παρουσιάζουμε τις αποκαλυπτικές πόζες τους. Και μιλάμε για μερικά από τα πιο δυνατά «ονόματα» της παγκόσμιας show biz. Πάρτε… βαθιά ανάσα και δείτε τις Τζένιφερ Λόπεζ, Ρίτα Όρα, Κιμ Καρντάσιαν, Πάρις Χίλτον και Μέγκαν Φοξ στις πιο αποκαλυπτικές τους φωτογραφίες!

Δείτε…

Αυτές είναι οι καuτές selfies των διάσημων που αναστάτωσαν τα social media το 2017. - Εικόνα 1 Αυτές είναι οι καuτές selfies των διάσημων που αναστάτωσαν τα social media το 2017. - Εικόνα 2 Αυτές είναι οι καuτές selfies των διάσημων που αναστάτωσαν τα social media το 2017. - Εικόνα 3 Αυτές είναι οι καuτές selfies των διάσημων που αναστάτωσαν τα social media το 2017. - Εικόνα 4 Αυτές είναι οι καuτές selfies των διάσημων που αναστάτωσαν τα social media το 2017. - Εικόνα 5Αυτές είναι οι καuτές selfies των διάσημων που αναστάτωσαν τα social media το 2017. - Εικόνα 6 Αυτές είναι οι καuτές selfies των διάσημων που αναστάτωσαν τα social media το 2017. - Εικόνα 7 Αυτές είναι οι καuτές selfies των διάσημων που αναστάτωσαν τα social media το 2017. - Εικόνα 8 Αυτές είναι οι καuτές selfies των διάσημων που αναστάτωσαν τα social media το 2017. - Εικόνα 9

Πηγή onsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ