Τα beauty trends στα οποία πρέπει να πεις «αντίο» τη νέα χρονιά

Το 2017 φτάνει στο τέλος του και μαζί του θα πρέπει να αποχωριστούμε κάποιες beauty συνήθειες που βλέπαμε στο Instagram και ακολουθούσαμε στην καθημερινή μας ζωή. Οι αποφάσεις για το New Year Beauty Resolution έχουν ήδη παρθεί από τους ειδικούς. Νέα χρονιά, νέα beauty ρουτίνα. Το 2018 προστάζει την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και βγάζει out όλα τα επιτηδευμένα looks που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

1. Έντονα highlights. Σύμφωνα με τους ειδικούς στα θέματα ομορφιάς, οι υπερβολικές λάμψεις και το highlighting στο μακιγιάζ του 2017 έχουν πια κουράσει. Τα highlights είναι out. Η φυσική λάμψη του προσώπου είναι in.

2 Έντονο contouring. Το 2018 είναι η χρονιά που θα αφήσετε κάτω το πινέλο σας, καθώς ομόφωνα οι beauty experts δηλώνουν πως “το contouring έχει τελειώσει”. To Instagram δεν είναι το ίδιο με την καθημερινή ζωή και το υπερβολικό αποτέλεσμα που δίνει το contouring ήρθε η ώρα να φύγει μαζί με το 2017. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ προτείνεται για βραδινές επίσημες εμφανίσεις που πιθανότατα γνωρίζετε ότι θα σας φωτογραφήσουν.

3 Το υπερβολικό styling στα φρύδια. Σε όλες αρέσουν τα πυκνά φρύδια όμως όταν αρχίσουν να δείχνουν σαν να είναι ζωγραφισμένα με μαρκαδόρο καταλαβαίνουμε ότι enough is enough. Οι ειδικοί ξορκίζουν για το 2018 τα “στιλιζαρισμένα” φρύδια με τις πολύ έντονες γωνίες που δίνουν την εντύπωση ότι είναι βαμμένα και όχι φυσικά.

Πηγή

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ