Η γυναίκα που έβαλε φωτιά στο σπίτι του πρώην αντιδημάρχου Χάλκης, λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Στο Εφετείο εκδικάζεται σε λίγες ημέρες, στις 8 Ιανουαρίου 2018 συγκεκριμένα, ξανά, η υπόθεση για τον εμπρησμό στο σπίτι του αντιδημάρχου Χάλκης, από μια 51χρονη. 

Η 51χρονη κατηγορείται ότι προκάλεσε πυρκαγιά στο σπίτι του πρώην αντιδημάρχου Κιτράκη Χρυσοβέργη, την 12η Φεβρουαρίου 2007 και την 16η Ιουνίου 2007. Οταν συνελήφθη η 51χρονη υποστήριξε ότι προχώρησε στην πράξη αυτή λόγω ερωτικής απογοήτευσης.

Iσχυρίστηκε μάλιστα ότι ήταν σε σύγχυση γιατί έκανε χρήση ισχυρού αγχολυτικού χαπιού, το οποίο λαμβάνει στο πλαίσιο θεραπείας της, μαζί με αλκοόλ.

Η 51χρονη διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την πρώην αντιδήμαρχο Χάλκης, η οποία διεκόπη στις αρχές του 2007 προκαλώντας την έκρηξή της. Μάλιστα, όπως αναφέρει η dimokratiki.gr η 51χρονη φέρεται να έστελνε στον πρώην αντιδήμαρχο απειλητικά μηνύματ. 

O κ. Χρυσοβέργης διέψευσε ότι η αιτία για την επίθεση που δέχτηκε ήταν η ερωτική αντιζηλία της 51χρονης με την οποία είχε μια «περιπέτεια» προ 3ετίας από το συμβάν και αποδίδει την επίθεση σ’ άλλα αίτια, υποστηρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι πίσω από την επίθεση που δέχτηκε κρύβονται πολιτικοί του αντίπαλοι.

Να σημειωθεί ότι η κατηγορούμενη έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 6 ετών με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα. Το πρωτόδικο δικαστήριο την έκρινε συγκεκριμένα ένοχη με ελαφρυντικά για έναν από τους δύο εμπρησμούς που κατηγορήθηκε, ενώ παρεγράφη η δίωξη σε βάρος της για απειλή.

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ