7 κόλπα από ταινίες δράσης που μπορεί να σας βοηθήσουν κάποια μέρα

Ζούμε σε μια εποχή όπου όλα είναι δυνατά και μπορεί για παράδειγμα μια μέρα να βρεθείτε σε ένα κινηματογραφικό σενάριο. Το καλύτερο ή το χειρότερο είναι ότι ποτέ δεν ξέρετε πότε θα συμβούν απροσδόκητα γεγονότα. Αλλά όταν συμβούν, καλύτερα να είστε προετοιμασμένοι. Παρακάτω θα δείτε μια λίστα με κόλπα από ταινίες για να σας βοηθήσουν να λύσετε προβλήματα και να σας βοηθήσουν να πετύχετε στις περιπέτειες σας. Έχετε δοκιμάσει ποτέ κάποια από αυτές;

1. Αφαιρέστε χειροπέδες με ένα σπίρτο

7 κόλπα από ταινίες δράσης που μπορεί να σας βοηθήσουν κάποια μέρα - Εικόνα 1

© Depositphotos

Αυτό θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε οποιεσδήποτε χειροπέδες, είτε ως ένα ωραίο μαγικό τέχνασμα για να εντυπωσιάσετε ένα ακροατήριο είτε αν βρεθεί ποτέ μια πραγματική ανάγκη. Το μόνο απαραίτητο εργαλείο είναι ένα σπίρτο. Κάντε το ελαφρώς επίπεδο (τα δόντια σας θα βοηθήσουν εδώ). Τοποθετήστε το μέσα στην τρύπα όπως φαίνεται στην εικόνα. Είστε ελεύθεροι να φύγετε!

2. Κρύψτε πολύτιμα πράγματα7 κόλπα από ταινίες δράσης που μπορεί να σας βοηθήσουν κάποια μέρα - Εικόνα 2

© Depositphotos

Εάν έχετε κάποια χρήματα ή πολύτιμα έγγραφα που πρέπει να κρύψετε, εδώ είναι μια εύκολη ιδέα για εσάς. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια καρέκλα, ένα σφυρί, μερικά καρφιά και λάστιχο από καουτσούκ. Αναποδογυρίστε την καρέκλα και τοποθετήστε τα καρφιά στην καρέκλα με τη μορφή κουτιού. Ελαφρώς λυγίστε τις άκρες των καρφιών. Τεντώστε τις ελαστικές λωρίδες όπως φαίνεται στην εικόνα και βάλτε τα χρήματά σας από κάτω.

3. Αφαιρέστε πλαστικούς δεσμούς με φερμουάρ ασφαλείας7 κόλπα από ταινίες δράσης που μπορεί να σας βοηθήσουν κάποια μέρα - Εικόνα 3

Έχετε δει πιθανώς τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν λευκούς πλαστικούς δεσμούς με φερμουάρ (που ονομάζονται επίσης δεσμοί καλωδίων) ως χειροπέδες. Σφίγγουν τα χέρια πολύ και κάποιος μπορεί να υποθέσει ότι είναι αδύνατο να τις αναιρέσετε εκτός κι αν κάποιος τις κόψει. Μην βιάζεστε. Μπορείτε να τις αφαιρέσετε εύκολα. Σηκώστε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι σας και στη συνέχεια τραβήξτε τα γρήγορα κάτω, ανοίγοντας τα χέρια σας ταυτόχρονα. Θα σας πονέσει, αλλά τα χέρια σας θα απελευθερωθούν.

4. Αποστολή μυστικού μηνύματος7 κόλπα από ταινίες δράσης που μπορεί να σας βοηθήσουν κάποια μέρα - Εικόνα 4

© Depositphotos

Θα χρειαστείτε ένα κενό κομμάτι χαρτιού, μια άσπρη κηρομπογιά και έναν μαύρο μαρκαδόρο. Γράψτε το μήνυμά σας στο χαρτί με την άσπρη κηρομπογιά. Η σελίδα θα φαίνεται κενή. Όταν κάποιος πρέπει να το διαβάσει, μπορεί απλά να το χρωματίσει με τον μαρκαδόρο. Το μήνυμα θα εμφανιστεί με μαγικό τρόπο! Αν αυτό δεν είναι αρκετό, μάθετε πώς να κάνετε διάφορες αόρατες μελάνες χρησιμοποιώντας χυμό λεμονιού και μαγειρική σόδα.

5. Φτιάξτε μια πόρτα ελέγχου7 κόλπα από ταινίες δράσης που μπορεί να σας βοηθήσουν κάποια μέρα - Εικόνα 5

© Depositphotos

Εάν πρέπει να ελέγξετε αν κάποιος μπήκε στο δωμάτιό σας αλλά δεν έχετε προηγμένα αξεσουάρ, πάρτε απλά μια ταινία και ένα σκοινί ή κορδόνι. Απλά βάλτε ένα κομμάτι κορδόνι έτσι ώστε να κρέμεται λίγο πάνω από την πόρτα. Όταν κάποιος κλείσει ή ανοίξει την πόρτα, το κορδόνι θα κολλήσει ανάμεσα στην πόρτα και την κάσα. Τώρα ξέρετε εάν πρέπει να λάβετε επιπλέον μέτρα για να προστατεύσετε τον ιδιωτικό σας χώρο.

6. Δημιουργία κωδικοποιημένου μηνύματος7 κόλπα από ταινίες δράσης που μπορεί να σας βοηθήσουν κάποια μέρα - Εικόνα 6

Εάν πρέπει να στείλετε ένα κωδικοποιημένο μήνυμα (είτε πρόκειται για μια ανάγκη είτε για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια απλή μέθοδο αντανάκλασης. Απλά γράψτε τα γράμματα Α έως M σε μία γραμμή. Κάτω από τη γραμμή Α έως Μ, γράψτε τα γράμματα Ν έως Ω. Στη συνέχεια απλά αλλάξτε κάθε γράμμα του μηνύματός σας στο απέναντι γράμμα. Το «Γειά» θα γίνει «ορυν».

7. Αδιάβροχα σπίρτα7 κόλπα από ταινίες δράσης που μπορεί να σας βοηθήσουν κάποια μέρα - Εικόνα 7

© Depositphotos

Εκείνοι που κάνουν συχνά πεζοπορία θα καταλάβουν την ανάγκη για αδιάβροχα σπίρτα. Τίποτα δεν είναι χειρότερο από την πεζοπορία στη βροχή για ώρες χωρίς να βρίσκεις στεγνά σπίρτα για να ανάψεις μια φωτιά όταν φτάσεις στο καταφύγιο σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε πριν από την πεζοπορία είναι να βάψετε μερικά σπίρτα με βερνίκι νυχιών ή κερί. Μπορείτε να τα περάσετε από πάνω ως κάτω ή απλά μέχρι την κεφαλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ