Πέτρινο ξενοδοχείο στα Ζαγοροχώρια είναι υποψήφιο για καλύτερο στον κόσμο

Γιάννενα

Ένα βήμα πριν αγγίξει την κορυφή του κόσμου είναι το ξακουστό ξενοδοχείο στο χωριό Αρίστη στα Γιάννενα, Aristi Mountain Resort + Villa, το οποίο είναι υποψήφιο στην κατηγορία «Κορυφαίο οικολογικό κατάλυμα στον κόσμο για το 2017» στα Word Travel Awards (παγκόσμια ταξιδιωτικά βραβεία).

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στα Ζαγοροχώρια, 48 χιλιόμετρα βορειοδυτικά των Ιωαννίνων (σε υψόμετρο 642 μέτρων), σε ένα από τα πιο μαγευτικά σημεία του νομού, με ξένους και Έλληνες να τρελαίνονται κυρίως με τέσσερα πράγματα: τη θέα του, το design του, τις ανέσεις του και τις καινοτομίες που έχει στο εσωτερικό του.

Πέτρινο ξενοδοχείο στα Ζαγοροχώρια είναι υποψήφιο για καλύτερο στον κόσμο - Εικόνα 1

Πέτρινο ξενοδοχείο στα Ζαγοροχώρια είναι υποψήφιο για καλύτερο στον κόσμο - Εικόνα 2

Αποτελούμενο από ένα σύμπλεγμα πέτρινων μονάδων, το Aristi Mountain Resort + Villa διαθέτει 24 δωμάτια, σουίτες και βίλες, τα οποία είναι κτισμένα αμφιθεατρικά στο υψηλότερο σημείο της Αρίστης.

Πέτρινο ξενοδοχείο στα Ζαγοροχώρια είναι υποψήφιο για καλύτερο στον κόσμο - Εικόνα 3

Εχοντας παραδοσιακό design με μίνιμαλ πινελιές, το οποίο εναρμονίζεται πλήρως με το απέραντο πράσινο και τα ψηλά βουνά της Ηπείρου, το ξενοδοχείο είναι γνωστό για της ανέσεις τους και τις δραστηριότητές του, ενώ η θέα στη γνωστή χαράδρα του Βίκου και τους Πύργους της Αστράκας το κάνει ακόμη πιο ακαμάχητο.

Πέτρινο ξενοδοχείο στα Ζαγοροχώρια είναι υποψήφιο για καλύτερο στον κόσμο - Εικόνα 4

Ένα ακόμη στοιχείο στο οποίο διακρίνεται το ξενοδοχείο είναι η γαστρονομική του παράδοση, καθώς οι παραδοσιακές ηπειρώτικες συνταγές είναι μόνιμα στο μενού του. Από κρέατα ελευθέρας βοσκής, μέχρι πέστροφες από τα ποτάμια των Ιωαννίνων και τις διάσημες ζαγορίτικες πίτες, το μόνο σίγουρο είναι πως το φαγητό εκεί είναι μια εμπειρία από μόνο του.

Πέτρινο ξενοδοχείο στα Ζαγοροχώρια είναι υποψήφιο για καλύτερο στον κόσμο - Εικόνα 5Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ