Ραγίζει καρδιές το γράμμα στον Αη Βασίλη 10χρονου στην Πάτρα

Μια τραγική ιστορία έρχεται στο φως που αφορά παιδιά που ζουν κάθε άλλο από αυτό που θα όριζε η ηλικία τους. Τι μπορεί να ζητά ένα παιδί της Δ’ του Δημοτικού από τον Άγιο Βασίλη; Τάμπλετ, κινητό τηλέφωνο ή μήπως κάποιο παιχνίδι; Στην Πάτρα του 2017 ο δεκάχρονος Αλέξης δεν θέλει τίποτα από αυτά. Σύμφωνα με το thebest που δημοσιεύει την σχετική ιστορία, ζητά από τον Άγιο Βασίλη να του φέρει «πολύ φαγητό για να μην κλαίει η μάνα μου» και ένα παιχνίδι για τον άρρωστο αδελφό του.

Ραγίζει καρδιές το γράμμα στον Αη Βασίλη 10χρονου στην Πάτρα - Εικόνα 1

Ο Αλέξης δεν θέλει κάτι για τον εαυτό του, εάν και ήταν καλό παιδί φέτος. Τα μόνα δώρα που ζητάει, είναι για την μητέρα του, που δεν έχει δουλειά και για τον αδελφό του, που είναι άρρωστος.

Το γράμμα του μικρού Αλέξη ανέβασε στη σελίδα του στο facebook το «Φωτεινό Αστέρι» και η αλήθεια του, συγκλονίζει όσους το διαβάζουν.

Όπως γράφει το thebest.gr, η οικογένεια του μικρού Αλέξη είναι μονογονεϊκή και λαμβάνει βοήθεια από το «Φωτεινό Αστέρι».

Μία αλήθεια μέσα από τα μάτια ενός παιδιού…..τηλ.6981044800-2611122497email.tofoteinoasteri@gmail.comhttp://tofoteinoasteri.org/

Posted by Το Φωτεινό Αστέρι on Dienstag, 12. Dezember 2017

Πηγή

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ