Άντρας Ταύρος – Χαρακτηριστικά και πώς να τον κερδίσεις

Ένας άντρας Ταύρος συνήθως είναι θερμός, στοχαστικός, πιστός αλλά κτητικός από τη φύση του. Του αρέσει να ικανοποιεί τις ανάγκες της συντρόφου. Δεν είναι πρόθυμος να ανταγωνίζεται με άλλους άνδρες, δεν θα τον δείτε να συμβιβάζεται ούτε και να συγχωρεί την απιστία ή την προδοσία. Ένα ειδύλλιο Ταύρου συχνά είναι πολύπλοκο και μπορεί να μετατραπεί σε δύσκολη κατάσταση. Ο γάμος τους είναι αρμονικός και σπάνια καταλήγουν σε ένα διαζύγιο. Η αποπλάνηση ενός Ταύρου είναι δυσκολότερη υπόθεση απ’ ό,τι δείχνει. Το πράο ύφος του κρύβει έναν καχύποπτο που δεν εμπιστεύεται κανέναν και φοβάται διαρκώς μήπως κάνει λάθος επιλογή. Μπορεί να περάσουν και χρόνια μέχρι να αποφασίσει. Στην περίπτωση αυτή σημαίνει ότι για κείνον το πράγμα «είναι σοβαρό». Αλλά οι τόσο αργές καταστάσεις δεν αρέσουν σε όλες τις γυναίκες, γι’ αυτό, αν ο Ταύρος σας προχωρά με αργό ρυθμό κι εσείς θέλετε με κάθε τρόπο να τον ζέψετε στο ζυγό της αγάπης, πρέπει να κάνετε το παν για να γίνετε όπως σας θέλει – ή τουλάχιστον να μοιάζετε ότι είστε έτσι και η εικόνα αυτή να παραμένει σταθερή. Στο μεταξύ φανείτε εγκρατής στα έξοδα. Ο Ταύρος, που ρέπει προς το συντηρητισμό, πανικοβάλλεται με μια «πολυέξοδη» γυναίκα, γιατί σκέφτεται με τρόμο ότι μετά αυτή θα ξοδεύει τα δικά του χρήματα. ΄Ενας τέτοιος τύπος προφανώς δεν θα σας πάει για φαγητό στα εστιατόρια των «βιπς», ούτε θα σπαταλήσει μεγάλα ποσά σε μια βραδιά για χάρη σας. Θα σας πηγαίνει, όμως, ευχαρίστως στην εξοχή για να θαυμάσετε – δωρεάν – το πανόραμα της ωραίας φύσης και πότε πότε σε κανένα ταβερνάκι με «οικογενειακό περιβάλλον», για να φάτε καλά και προπάντων φτηνά. Με ακόμα περισσότερη ευχαρίστηση θα σας πηγαίνει σπίτι του, όπου θα του φτιάχνετε νόστιμα μεζεδάκια και διάφορα άλλα εδέσματα μέσα σε μια ατμόσφαιρα γαλήνης.

Τips:

Δώσε του χώρο

Του αρέσει να έχει το χώρο του. Έτσι, κατ’ επέκταση του αρέσουν οι γυναίκες που παραχωρούν χώρο. Συνήθως απομακρύνονται από γυναίκες που γκρινιάζουν συνεχώς.

Υπομονή: Του αρέσουν οι γυναίκες που είναι ήρεμες και υπομονετικές στη προσέγγισή τους. Δεν μπορεί να διαχειριστεί γυναίκες που δεν έχουν καθόλου υπομονή. Είναι αρκετά υπομονετικός με καταστάσεις και περιμένει το ίδιο και από τη σύντροφο του.

Προσοχή: Θέλει να του δίνουν προσοχή. Επίσης του αρέσει να λαμβάνει δώρα από τη σχέση του. Θέλει δώρα ποιότητας και εκτιμά απίστευτα τις χειρονομίες της συντρόφου.

Σωματική επαφή: Του αρέσουν οι γυναίκες που εκφράζουν τον εpωτά τους μέσα από τη σωματική επαφή. Να τον κοιτούν στα μάτια ή να του κρατούν τα χέρια. Του αρέσουν οι ρομαντικές γυναίκες.

Καλό φαγητό: Για να κερδίσεις τη καρδιά ενός ταύρου, θα πρέπει να ξέρεις να κερδίσεις το στομάχι του. Οι γυναίκες που μαγειρεύουν τον ερεθίζουν. Επίσης του αρέσουν τα δείπνα σαν έκπληξη.

Πρακτικότητα: Δεν του αρέσουν οι αδύναμες και συναισθηματικές γυναίκες. Του αρέσουν οι δυνατές και πρακτικές γυναίκες. Θέλει γενναιότητα σε κάθε κατάσταση.

Αφοσίωση: Αυτό το χαρακτηριστικό τον τρελαίνει. Του αρέσουν οι γυναίκες που αφοσιώνονται στη σχέση με ειλικρίνεια. Δεν μπορεί να αντέξει την ψεύτικη συμπεριφορά.

Συνέπεια: Αυτό το χαρακτηριστικό προσελκύει τους περισσότερους άντρες ταύρους. Θέλει την γυναίκα συνεπή στο ραντεβού. Θέλει να σχεδιάζει τα πάντα, ακόμα και σε μία σχέση.

Θηλυκότητα: Οι άντρες ταύροι έλκονται από τη θηλυκότητα. Δεν νιώθουν άνετα με την αυταρχική συμπεριφορά.

Ευαισθησία: Του αρέσουν οι γυναίκες που μπορούν να καταλάβουν την ευαισθησία του. Θέλει κάποια που να μιλάει λίγο και να πράττει πολύ. Κάποια που να μπορεί να βασιστεί σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ