Άντρας Τοξότης – Χαρακτηριστικά και πώς να τον κερδίσεις

Άντρας Τοξότης – Χαρακτηριστικά

Ένας άντρας που αγαπά την κοινωνική ζωή και είναι περίεργος για κάθε νέα εξέλιξη, έτσι φροντίζει να είναι πάντα καλά ενημερωμένος. Του αρέσει να γνωρίζει την τελευταία λέξη της μόδας και ποτέ δεν είναι εκτός μόδας. Μπορείτε εύκολα να τον εντοπίσετε στο άνοιγμα ενός καινούριου κλαμπ ή ενός νέου εστιατορίου αφού του αρέσει πολύ να συμμετέχει σε κοινωνικές δραστηριότητες. Υπάρχουν κάποιοι Τοξότες που είναι κλειστοί χαρακτήρες, αλλά θα μπορέσετε να δείτε πως είναι πολύ μπροστά από τους φίλους τους. Έχει δει σίγουρα όλες τις τελευταίες ταινίες. Σιχαίνεται τη ρουτίνα, τον κάνει να βαριέται. Του αρέσει να θέτει στόχους, να τους κατακτά, και ύστερα να χαίρεται την ανταμοιβή του.

Γενικά έχει την ικανότητα να βγάλει χρήματα, αλλά δεν είναι το αγαπημένο του πράγμα, καθώς εύκολα μπορεί να τα ξοδέψει, και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Λένε πως αν θέλετε την αλήθεια, ρωτήστε έναν Τοξότη. Είναι δίκαιοι, και θα σας πουν την αλήθεια έξω από τα δόντια ό, τι και αν τους ρωτήσετε. Μπορεί να είναι ωμός, αλλά οι φίλοι του τον λατρεύουν. Αν έχετε προβλήματα, όλοι θα σας λυπηθούν, αλλά ο Τοξότης είναι αυτός που θα σας δώσει ένα χεράκι βοηθείας και δεν θα περιμένει να του το ανταποδώσετε. Για αυτό το λόγο είναι πραγματικός γητευτής ακόμα και αν πολλές φορές έχει μεγάλο στόμα.

Όταν θυμώσει γίνεται πολύ άγριος, αλλά σύντομα το ξεχνά και συνέρχεται. Δεν είναι άτομο που θα πάρει εκδίκηση, έτσι αν αρχίσει τις απειλές μπορείτε να είστε ήρεμοι. Του αρέσουν τα κομπλιμέντα και τα όμορφα λόγια, έτσι μπορείτε να τον χειραγωγήσετε εύκολα. Αν καταλάβει πως δεν είστε ειλικρινείς απέναντί του, θα σταματήσετε να έχετε σημασία για αυτόν.

Μερικοί Τοξότες είναι αρκετά χαρισματικοί μουσικοί ή τραγουδιστές. Είναι μία χαρούμενη ψυχή, έχει αίσθηση του χιούμορ και κάνει πολλά αστεία. Λατρεύει την ελευθερία, είναι ζωντανός και ενεργητικός. Όταν δουλεύει, παίρνει τη δουλειά του πολύ σοβαρά. Του αρέσει να ταξιδεύει, και να βλέπει νέα συναρπαστικά μέρη. Ο άντρας Τοξότης είναι σαν ένα ελεύθερο πουλί. Σπάνια έχει κακή διάθεση, αλλά αν δεν είναι καλά, καλύτερα να φύγετε από μπροστά του. Αν δεν είναι στα καλύτερά του και θέλετε να του μιλήσετε, αποφύγετε να σχολιάσετε τη ζωή του. Αν εξαφανιστεί για μέρες, μην ανησυχήσετε, καθώς απλά θα φορτίζει τις μπαταρίες του για να είναι ο ίδιος ενεργητικός άνθρωπος. Όταν τελειώσει θα επιστρέψει.

Είναι συνηθισμένο για έναν άντρα Τοξότη να έχει πολλές γυναίκες στη ζωή του. Το να βγάζει πρόγραμμα για τα ραντεβού του είναι ένα από τα παιχνίδια του και το βρίσκει αρκετά διασκεδαστικό. Δεν του επιτρέπει να βαρεθεί. Σιχαίνεται τις υποχρεώσεις, έτσι η λέξη «γάμος» τον πνίγει. Αν του επιτρέψετε να είναι ελεύθερος, δεν θα πάει πουθενά. Ερωτεύεται εύκολα ειδικά όταν πρόκειται για μία χαριτωμένη, γλυκιά και με δυνατή προσωπικότητα κοπέλα. Κανείς δεν μπορεί να πει πόσο καιρό μένει ερωτευμένος κάθε φορά. Αν θέλετε να τον κρατήσετε, συμπεριφερθείτε σαν να παίζετε σε μία περιπέτεια . Να του λέτε αστεία, να είστε πάντα περιποιημένες και όμορφες.

Άντρας Τοξότης – Πώς να τον κερδίσεις

Άντρας Τοξότης: διασκέδαση

Έλκεται από γυναίκες που έχουν καλό χιούμορ και λένε πάντα ναι στην διασκέδαση. Χρειάζεται οπωσδήποτε μία σύντροφο που να ξέρει να διασκεδάζει.

Άντρας Τοξότης: προσωπικος χωρος

Απολαμβάνει να βρίσκεται με γυναίκες που είναι ανέμελες. Θέλει να έχει το δικό του χώρο σε μία σχέση. Σιχαίνεται την γκρίνια και είναι κάτι που μπορεί να τον διώξει.

Άντρας Τοξότης: ισορροπημένη συμπεριφορά

Χρειάζεται ισορροπία. Μένει μακριά από γυναίκες που υπερηφανεύονται ή που θέλουν να δείχνονται. Του αρέσουν αυτές που είναι ειλικρινείς και αληθινές σε μία σχέση.

Άντρας Τοξότης: εξυπνάδα

Έλκεται από την εξυπνάδα σε μία γυναίκα. Αν μία γυναίκα δεν είναι αρκετά έξυπνη, τότε δεν μπορεί να τον έχει. Του αρέσουν οι γυναίκες που είναι καλές στην επικοινωνία. Ο τρόπος που αλληλεπιδρά είναι αυτό που κάνει τη διαφορά.

Άντρας Τοξότης: υποστήριξη

Μπορεί να μην λέει τίποτα στη σύντροφό του, αλλά χρειάζεται συναισθηματική υποστήριξη σε μία σχέση. Μπορεί να φαίνεται γεμάτος αυτοπεποίθηση αλλά χρειάζεται επιβεβαίωση από τη γυναίκα που αγαπά.

Άντρας Τοξότης: κατανόηση

Ψάχνει για αυτό το χαρακτηριστικό στη σύντροφό του. Θέλει η γυναίκα να τον σέβεται για αυτό που είναι. Έλκεται από γυναίκες που μπορούν να τον καταλάβουν σε βάθος.

Άντρας Τοξότης: κοινωνική ζωή

Του αρέσει να βγαίνει με κοινωνικές γυναίκες. Οι περισσότεροι άντρες τοξοτες φλερτάρουν αρκετά. Έτσι δεν τους πειράζει να βγαίνουν με γυναίκες που κάνουν το ίδιο.

Άντρας Τοξότης: ομορφιά

Εκτιμά την εξωτερική ομορφιά σε μία γυναίκα. Έλκεται αμέσως από γυναίκες που είναι όμορφες και καλοντυμένες. Το στυλ και ο αέρας τον τρελαίνουν.

Άντρας Τοξότης: μην κολλάς

Σιχαίνεται τις γυναίκες που κολλάνε πάνω του. Πιστεύει στην διαφάνεια μίας σχέσης. Του αρέσει να επικοινωνεί ανοιχτά. Δεν μπορεί να βγει με πολύ απαιτητικές γυναίκες.

Άντρας Τοξότης: καινοτομία

Συνήθως βαριέται την μονοτονία σε μία σχέση. Χρειάζεται νέες εμπειρίες στη ζωή. Του αρέσουν οι γυναίκες με τις οποίες μπορεί να πειραματιστεί. Αυτό αποτελεί για εκείνον μορφή έκφρασης.

Πηγή 1 – Πηγή 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ