Το είδος της αγάπης που θα σου φέρει το 2018 ανάλογα με το ζώδιό σου

Άντε να δούμε τι θα δούμε και φέτος, βρε παιδιά. Η αλήθεια είναι πως τα δύο προηγούμενα έτη, στατιστικά δεν ήταν και τα καλύτερα, με άλλα λόγια παραλίγο σκατά. Γι’ αυτό σταυρώνουμε δαχτυλάκια και ελπίζουμε το 2018 να έχει κάτι καλό να μας δώσει. Είτε αυτό είναι χαρές. είτε λεφτά, είτε περασμένα μαθήματα, είτε αληθινούς ανθρώπους. Κάτι καλό τέλος πάντων να γελάσει λίγο το χειλάκι μας.

Το είδος της αγάπης που θα σου φέρει το 2018 ανάλογα με το ζώδιό σου - Εικόνα 1

Ειδικό σε τέτοια θέματα δε με λες, αλλά ψάχνοντας λίγο από εδώ κι από εκεί, λίγο ουρανό και λίγο φεγγάρι, κάπου συνάντησα τα αγαπημένα μας άστρα που έχουν πολλά να μας πουν για τη χρονιά που ξεκινάει.

Ας ξεκινήσουμε με αυτό που φαντάζομαι σε καίει περισσότερο, ποιος άνθρωπος θα πρωταγωνιστήσει φέτος στη ζωή σου…

Κριός

Την παντοτινή σου αγάπη

Το 2018, δε χρειάζεται να ανησυχείς πλέον για το αν θα βρεις την αγάπη. Όσο δύσκολο κι αν σου είναι να το πιστέψεις, πράγματι θα βρεις τον άνθρωπό σου. Όλα τα πονεμένα βράδια και οι μοναχικές σου νύχτες θα αποτελούν παρελθόν. Κράτα το κεφάλι ψηλά και πίστεψε ότι αυτή είναι η χρονιά σου να σκοράρεις στα ερωτικά σου!

Το είδος της αγάπης που θα σου φέρει το 2018 ανάλογα με το ζώδιό σου - Εικόνα 2

Ταύρος

Έναν αληθινό κολλητό / μία αληθινή κολλητή

Το 2018 σου επιφυλλασσει έναν πραγματικό φίλο. Αυτό δε σημαίνει ότι θα βρεις τον άνθρωπο που θα παντρευτείς, αλλά σίγουρα θα βρεις έναν άνθρωπο που θα μπορείς να στηρίζεσαι πάνω του στις δύσκολες στιγμές σου. Δε θα νιώθεις πλέον μόνος/η στον κόσμο αυτόν. Θα έχεις επιτέλους δίπλα σου έναν αληθινό κολλητό / μία αληθινή κολλητή που θα μπορείς να του/της λες τα πάντα, χωρίς να σε κρίνει.

Το είδος της αγάπης που θα σου φέρει το 2018 ανάλογα με το ζώδιό σου - Εικόνα 3

Δίδυμοι

Τον εαυτό σου

Έχεις σπαταλήσει τόσο χρόνο κατακρίνοντας τον εαυτό σου και προσπαθώντας να γιατρέψεις τις πληγές σου και να μπαλώσεις κάθε κενό που σου άφησαν οι σχέσεις που πέρασαν από τη ζωή σου. Όμως όλα αυτά τελειώνουν το 2018. Είναι η χρονιά που έχεις τα αρχ*δια να μείνεις μόνος/η και μπορείς να στηρίζεσαι στον εαυτό σου. Το 2018 είναι η χρονιά που θα περνάς καλά χωρίς να χρειάζεσαι κανέναν άλλον, στο εγγυώμαι.

Το είδος της αγάπης που θα σου φέρει το 2018 ανάλογα με το ζώδιό σου - Εικόνα 4

Καρκίνος

Ένα δυνατό πάθος

To είδος της αγάπης που θα βρεις το 2018 δε θα κρατήσει για πάντα, αλλά θα σε αλλάξει μια για πάντα. Αυτό το… πάθος θα το συναντήσεις είτε σε κάποιο μπαράκι είτε στην παραλία, αλλά ανεξάρτητα από το μέρος που θα το βρεις, το σίγουρο είναι ότι θα σου μάθει πολλά τόσο για τον εαυτό σου όσο και για το πώς θα θέλεις να είναι το μελλοντικό σου ταίρι.

Το είδος της αγάπης που θα σου φέρει το 2018 ανάλογα με το ζώδιό σου - Εικόνα 5

Λέων

Κάποιον/α που νόμιζες ότι έχασες

Ο άνθρωπος που θα σου φέρει το 2018 είναι κάποιος/α που νόμιζες ότι είχε φύγει για πάντα. Ίσως να είναι μία παλιά σχέση, ένας παλιός φίλος ή ακόμα και ένας συμμαθητής από το σχολείο. Όποιος και να είναι όμως, θα γυρίσει για να κάνει τη ζωή σου πιο φωτεινή και χαρούμενη. Ό,τι και να κάνεις, μην αφήσεις αυτό το άτομο να ξαναφύγει.

Το είδος της αγάπης που θα σου φέρει το 2018 ανάλογα με το ζώδιό σου - Εικόνα 6

Παρθένος

Τον έρωτα της ζωής σου

Εντάξει Παρθένοι, ετοιμαστείτε! Το 2017 ήταν κάτι παραπάνω από κακό για εσάς (όπως και για τους περισσότερους, η αλήθεια είναι). Όμως το 2018 είναι εδώ για να βρεις το μοναδικό σου έρωτα. Μίλα σε αγνώστους, μίλα σ’ αυτόν/αυτή που περιμένει πίσω σου στην ουρά, φλέρταρε με το αγόpι/την κοπελά που βρίσκεται απέναντί σου στο μπαρ, γενικά τόλμησε. Μη χάσεις την ευκαιρία να δεσμευτείς σοβαρά εκεί που δεν το περίμενες.

Το είδος της αγάπης που θα σου φέρει το 2018 ανάλογα με το ζώδιό σου - Εικόνα 7

Ζυγός

Τον/την πρώην

Ήσουν ελεύθερος/η για αρκετό διάστημα, όχι από επιλογή, αλλά επειδή δεν μπορούσες να ξεπεράσεις μια παλιά αγάπη (έλα τώρα, ξέρεις για ποιον/α μιλάω). Κρατιέσαι; Το 2018, ο/η συγκεκριμένος/η πρώην επιστρέφει. Μην τον/την κάνεις πέρα. Άκουσε τι έχει να σου πει και προσπάθησε να τον/τη συγχωρέσεις. Πού ξέρεις, ίσως η φλόγα μεταξύ σας να ανάψει ξανά, ακόμα πιο δυνατά αυτήν τη φορά.

Το είδος της αγάπης που θα σου φέρει το 2018 ανάλογα με το ζώδιό σου - Εικόνα 8

Σκορπιός

Αγάπη για τη ζωή

Ξέχνα τις σχέσεις, αυτήν τη χρονιά θα ερωτευτείς με την ίδια σου τη ζωή. Το 2018 είναι το έτος που βρίσκεις τη χαμένη εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σου, αλλά και τον κόσμο. Θα νιώθεις τόσο ευτυχισμένος/η και ανεξάρτητος/η, που δε θα θες με τίποτα να δεσμευτείς. Το μόνο που θα σε νοιάζει είναι να ζήσεις καινούριες εμπειρίες κι αυτές, εντελώς μόνος/η.

Το είδος της αγάπης που θα σου φέρει το 2018 ανάλογα με το ζώδιό σου - Εικόνα 9

Τοξότης

Την αδερφή ψυχή σου σε φίλο/η

Το 2018, το μόνο που θα χρειάζεσαι είναι έναν άνθρωπο να ακούει τις ανησυχίες και τις στεναχώριες σου και να είναι δίπλα σου ό,τι κι αν συμβεί. Φέτος δεν πρόκειται καν να μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς γάμους, έρωτες και σχέσεις, διότι απλά θα σου αρκεί ο/η φίλος/η σου που θα έχεις στο πλευρό σου.

Το είδος της αγάπης που θα σου φέρει το 2018 ανάλογα με το ζώδιό σου - Εικόνα 10

Αιγόκερως

Από σεks άλλο τίποτα

Ξέχνα τη μονογαμία, τις σοβαρές σχέσεις και τις δεσμεύσεις. Αυτόν τον χρόνο θα περάσεις καλά με τον άλλον τρόπο. Επιτέλους θα νιώσεις ελεύθερος/η γεμάτος/η αυτοπεποίθηση και θα πας κόντρα στις κοινωνικές όρμες. Βγες και κάνε χαμό! Προφυλάξεις να πάρεις!

Το είδος της αγάπης που θα σου φέρει το 2018 ανάλογα με το ζώδιό σου - Εικόνα 11

Υδροχόος

Την πρώτη σου αγάπη

Έχεις κάνει σχέσεις και σχέσεις μετά την πρώτη σου αγάπη φυσικά, αλλά ποτέ δεν την ξεπέρασες τελείως. Επιτέλους, το 2018 σου δίνει την ευκαιρία να τον/τη συναντήσεις ξανά, εκεί που δεν το περιμένεις. Εάν η τύχη είναι με το μέρος σου, θα δεις ότι η αγάπη σας δεν έχει ξεθωριάσει. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Το είδος της αγάπης που θα σου φέρει το 2018 ανάλογα με το ζώδιό σου - Εικόνα 12

Ιχθύες

Την αδερφή ψυχή σου

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αυτή η αγάπη δεν πρόκειται να σε αφήσει. Δε θα είναι μια απλή ξεπέτα, θα μείνει για τα καλά στη ζωή σου και δε θα σε πληγώσει. Όταν τη βρεις, μην ψάξεις για τίποτα και για κανέναν άλλον. Μείνε πιστός/ή στην καρδιά σου!

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ