Δεν είμαστε σίγουρες αν μας αρέσει το πρώτο hair trend του 2018

Πρόκειται για ένα κούρεμα που είτε θα το αγαπήσεις ή θα το μισήσεις

Οι αφέλειες είναι ένα διαχρονικό κούρεμα το οποίο ταιριάζει στα περισσότερα πρόσωπα και προσδίδει απίστευτο στιλ.

Εάν έχεις κόψει αφέλειες τότε θα έχεις βιώσει αυτή τη μαγική στιγμή που μακραίνουν όσο τις θέλεις, σε περίπτωση που ήταν πιο λίγο πιο κοντά κομμένες από αυτό που ήθελες και είχες στο μυαλό σου.

Αυτά τα τόσα λίγα εκατοστά μάκρους κάνουν τις αφέλειες σου ακριβώς όπως τις ήθελες και τις είχες φανταστεί. Φέτος το κόκκινο χαλί και η μόδα (που ξεκινάει συχνά από το κόκκινο χαλί!) προτείνουν αφέλειες οι οποίες μέχρι στιγμής πιθανότατα να ήταν ο χειρότερος εφιάλτης σου! Το νέο trend λέγεται baby bangs και είναι ακριβώς αυτό, αφέλειες πολύ, μα πολύ κοντά κομμένες αρκετά μακριά από τα φρύδια. Το νέο ρετρό trend έχει διχάσει τον κόσμο της ομορφιάς, της μόδας και όχι μόνο καθώς είναι ένα κούρεμα που αδιαμφισβήτητα ή θα το λατρέψεις ή θα το μισήσεις.

Αρκετές διάσημες σταρ επέλεξαν να εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί με το νέο τους κούρεμα από τις αρχές του νέου έτους. Η Emma Roberts ήταν η πρώτη η οποία «τόλμησε» τα baby bangs διχάζοντας την κοινή γνώμη και προκαλώντας αρκετά αρνητικά και περιπαικτικά σχόλια σχετικά με το κούρεμα της, ακολούθησαν η Emma Watson, η Alison Sudol και η Sofia Boutella.

Εσύ θα έκοβες baby bangs;

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ