Μητέρα δημοσιεύει τις φωτογραφίες της πλαδαρής κοιλιάς της και μας μαθαίνει να αγαπάμε το σώμα μας όπως είναι

Μια μητέρα δύο παιδιών έχει γίνει διάσημη στο Instagram με τις αναρτήσεις της που αποκαλύπτουν πώς οι κόρες της τη δίδαξαν να αγαπά το σώμα της μετά τις γέννες.

Η 28χρονη Lisa Wilson, από το Green Rapids του Μίσιγκαν, στην αρχή αρνήθηκε να δεχτεί τις «ραγάδες, την κυτταρίτιδα και την πλαδαρή κοιλιά» που της έμεινε μετά τη γέννηση της 5χρονης Brielle και της 3 ετών Vienna.

Όταν οι κόρες της «έσφγγαν» και «ζύμωναν» τη «χαλαρή κοιλιά της», η Lisa προσπαθούσε να κρύψει την εικόνα της κάτω από τα ρούχα της.

Ωστόσο, αργότερα έμαθε να αγαπά το σώμα της επειδή ήθελε να δώσει ένα θετικό παράδειγμα στις κόρες της – και το ενθαρρυντικό της μήνυμα έχει κάνει το λογαριασμό της στο Instagram να αποκτήσει περισσότερους από 17.000 ακόλουθους.

Μητέρα δημοσιεύει τις φωτογραφίες της πλαδαρής κοιλιάς της και μας μαθαίνει να αγαπάμε το σώμα μας όπως είναι - Εικόνα 2

Μια εικόνα δείχνει τη Lisa και τις κόρες της να κάθονται στον καναπέ με τη μητέρα να φοράει ένα μπικίνι. Η Lisa αποκάλυψε ότι αυτή είναι η αγαπημένη της ανάρτηση μέχρι σήμερα.

Η λεζάντα έλεγε: “Μια μέρα πριν από μερικά χρόνια η κόρη μου πίεζε το στομάχι μου, λέγοντας πόσο μαλακή είναι η κοιλιά μου και ότι ζυμώνεται σαν ζύμη πίτσας.”

Μητέρα δημοσιεύει τις φωτογραφίες της πλαδαρής κοιλιάς της και μας μαθαίνει να αγαπάμε το σώμα μας όπως είναι - Εικόνα 3

“Τότε, της είχα πει να σταματήσει. Εκείνη με ρώτησε γιατί και της είπα ότι δεν μου αρέσει. Αυτή η στιγμή με έκανε να σκεφτώ διάφορα για μένα και τις κόρες μου.”

“Σκέφτηκα ότι πώς τα κοpίτσια μου θα αγαπήσουν το σώμα τους αν εγώ δεν αγαπήσω το δικό μου; Έτσι αποφάσισα να το κάνω. Τώρα όλοι αγαπάμε τις ατέλειές μας.”

Το μήνυμα χτύπησε τις ευαίσθητες χορδές εκατοντάδων μαμάδων. Μία άλλη μαμά έγραψε: “Έζησα κάτι παρόμοιο χθες το βράδυ. Σε ευχαριστώ γι’ αυτό. Θα κάνω ό,τι καλύτερο για να μην αντιδράσω ξανά όπως έκανα πριν με την κόρη μου. Δεν θέλω να της μάθω να ντρέπεται για το σώμα της ή να έχει ανασφάλειες.”

Μητέρα δημοσιεύει τις φωτογραφίες της πλαδαρής κοιλιάς της και μας μαθαίνει να αγαπάμε το σώμα μας όπως είναι - Εικόνα 4

Μία άλλη πρόσθεσε: “Σε ευχαριστώ που με έκανες να αγαπήσω την πλαδαρή κοιλιά μου.”

Μητέρα δημοσιεύει τις φωτογραφίες της πλαδαρής κοιλιάς της και μας μαθαίνει να αγαπάμε το σώμα μας όπως είναι - Εικόνα 5

Μία άλλη μαμά έγραψε: “Είσαι σπουδαίο πρότυπο για τα παιδιά σου και για τους άλλους. Συνέχισε να διαδίδεις αυτό το μήνυμα!”

Η Lisa εμφανίζεται με μπικίνι, ενθαρρύνοντας τις άλλες μητέρες να χαρούν τη φυσική ομορφιά τους.

“Έχω επιλέξει να είμαι περήφανη για αυτό και να αγκαλιάσω την κοιλιά που μεγάλωσε τόσο για να τα χωρέσει μέσα της και τις 2 μου κόρες. Ως κοινωνία το θεωρούμε ελάττωμα, αλλά δεν πρέπει να το βλέπουμε με αυτόν τον τρόπο.”

“Ήξερα ότι έπρεπε να κοιτάξω τις ραγάδες στην κοιλιά μου με υπερηφάνεια αντί για περιφρόνηση και θυμό.”

Μητέρα δημοσιεύει τις φωτογραφίες της πλαδαρής κοιλιάς της και μας μαθαίνει να αγαπάμε το σώμα μας όπως είναι - Εικόνα 6

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ