Πατέρας ανακάλυψε υλικό παιδικής ποpνογραφίας στο κινητό του γιου του και τον κατέδωσε στις αρχές

H ιστορία έχει προκαλέσει αίσθηση στην πολιτεία του Μιζούρι, ενώ ο ανήλικος δράστης κρατείται μέχρι να οριστεί η δίκη του.

Μία πρωτοφανής ιστορία ήρθε στη δημοσιότητα και προκαλεί μεγάλη εντύπωση τόσο για την πράξη του δράστη όσο και για τον τρόπο που επήλθε η σύλληψή του από τις αρχές.

Ο Paul Spensberger από το Μιζούρι δεν δίστασε να καταδώσει τον ίδιο του τον γιο, όταν ανακάλυψε ότι στο κινητό του υπήρχαν φωτογραφίες γuμνών ανήλικων παιδιών.

Πατέρας ανακάλυψε υλικό παιδικής πορνογραφίας στο κινητό του γιου του και τον κατέδωσε στις αρχές - Εικόνα 2

Ο 17χρονος Andrew είχε κατηγορηθεί για κάποιες μικροκλοπές, ενώ κι η παραβατική του συμπεριφορά είχε προκαλέσει την οργή του πατέρα του, ο οποίος αποφάσισε να τον τιμωρήσει, κατάσχοντας το κινητό του τηλέφωνο για μερικές ημέρες.

Πατέρας ανακάλυψε υλικό παιδικής πορνογραφίας στο κινητό του γιου του και τον κατέδωσε στις αρχές - Εικόνα 3

Αυτό, όμως, που ανακάλυψε με σοκαριστικό τρόπο, ξεπερνούσε καταπολύ τα προγενέστερα σφάλματά του, καθώς είχε αποθηκευμένες τις γuμνές φωτογραφίες ενός κοpιτσιού 2 χρονών.

Ο πατέρας δε δίστασε λεπτό κι ενημέρωσε αμέσως τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη του εφήβου, ενώ διαπιστώθηκε πως στις φωτογραφίες απεικονιζόταν το ανήλικο παιδί ενός συγγενή της κοπέλας του 17χρονου.

Πατέρας ανακάλυψε υλικό παιδικής πορνογραφίας στο κινητό του γιου του και τον κατέδωσε στις αρχές - Εικόνα 4

Μάλιστα, ο ίδιος ο 17χρονος δράστης παραδέχθηκε ότι οι φωτογραφίες προορίζονταν για πώληση σε έναν συμμαθητή του, για τον οποίο είχε υποψίες ότι ήταν παιδόφiλος, ενώ είχε σκοπό να τις πουλήσει έναντι 350 δολαρίων, ώστε να αποπληρώσει ορισμένα από τα χρέη του.

Πλέον, ο 17χρονος αντιμετωπίζει σοβαρότατες κατηγορίες, ενώ κρατείται έναντι του ποσού των 10.000 δολαρίων μέχρι να οριστεί η ημερομηνία της δίκης του.

Πατέρας ανακάλυψε υλικό παιδικής πορνογραφίας στο κινητό του γιου του και τον κατέδωσε στις αρχές - Εικόνα 5

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ