10 Χτενίσματα που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη

Υπάρχουν πολλών ειδών χτενίσματα για κοντά ή μακριά μαλλιά. Φυσικά όλα αυτά δεν ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα ή μπορεί να μην έχεις σκεφτεί ποτέ να τα δοκιμάσεις επάνω σου. Πως θα σου φαινόταν, όμως, αν υπήρχαν κάποια χτενίσματα τα οποία θα είχαν την ικανότητα να σε δείχνουν πιο αδύνατη;

Τέρμα οι εξαντλητικές δίαιτες και οι ασκήσεις! Σου ακούγεται απίθανο; Κι όμως, είναι πραγματικότητα. Όπως το μακιγιάζ έχει την ικανότητα να καλύψει τις ατέλειες, έτσι και κάποια χτενίσματα μπορούν να κάνουν το ίδιο ακριβώς πράγμα. Αν έχεις ένα στρογγυλό πρόσωπο που θα ήθελες να φαίνεται πιο αδύνατο, αυτά τα 10 υπέροχα χτενίσματα που ακολουθούν είναι η απάντηση.

Χτενίσματα που σε δείχνουν αδύνατη:

Μακριά μαλλιά

10-xtenismata-pou-tha-se-kanoun-na-deixneis-pio-adinati-2 10 Χτενίσματα που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη 10 Χτενίσματα που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη   Αν δε μπορείς να αποφασίσεις πως θα κάνεις τα μαλλιά σου – μακριά με αέρινο στυλ ή μια πιο κοντή εκδοχή – θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις τα μακριά μαλλιά. Το μάκρος έχει τη ικανότητα να κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο μακρύ, κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει αν θέλεις το πρόσωπο σου να φαίνεται και πιο αδύνατο.

Ασύμμετρο Καρέ

10 Χτενίσματα που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη 10 Χτενίσματα που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη 10 Χτενίσματα που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη 10 Χτενίσματα που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη Αν έχεις καρέ μαλλιά ή σκοπεύεις να τα κόψεις, τότε προτίμησε ένα καρέ που είναι κοντό στο πίσω μέρος αλλά πιο μακρύ μπροστά. Αυτό το χτένισμα θα δείχνει το πρόσωπο σου πιο λεπτό. Επίσης, επέλεξε να κάνεις μια χωρίστρα στη μέση. Ο τρόπος με τον οποίο τα μαλλιά σου θα πέφτουν κατά μήκος του κεφαλιού, θα βοηθήσει να φαίνεται το πρόσωπο ακόμη πιο μακρύ.

Λεπτή φράντζα

10 Χτενίσματα που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη 10 Χτενίσματα που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη 10 Χτενίσματα που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη 10 Χτενίσματα που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη 10 Χτενίσματα που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη Η πολύ έντονη φράντζα μπορεί να κάνει το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο στρογγυλό. Στην πραγματικότητα, αν επιλέξεις να έχεις μια τέτοια φράντζα, τότε καλό θα ήταν να διατηρήσεις και κάποιες μακριές στρώσεις γύρω από το πρόσωπο σου. Αν, όμως, διαλέξεις να λεπτύνεις τις αφέλειες σου, βεβαιώσου ότι η φράντζα είναι λίγο πιο κοντή στο κέντρο και μακραίνει στις άκρες. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσεις μια εμφάνιση που σε κάνει πιο αδύνατη.

Αφέλειες που πλαισιώνουν το πρόσωπο

10 Χτενίσματα που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη 10 Χτενίσματα που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη 10 Χτενίσματα που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη 10 Χτενίσματα που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη Οι αφέλειες που είναι κομμένες γύρω από το πρόσωπο σου μπορούν να εξισορροπήσουν το βάρος των μαλλιών σε σχέση με το πρόσωπο και να δώσουν την αίσθηση του μάκρους. Οι μακριές αφέλειες, ειδικά όταν είναι συνδυασμένες με μια χωρίστρα στη μέση, οι οποίες πέφτουν κατά μήκος του προσώπου και κάτω από το πηγούνι, θα “κατεβάσουν” το σαγόνι σου προς τα κάτω. Με αυτό τον τρόπο το πρόσωπο σου θα φαίνεται πιο μακρύ και λεπτό.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ