13χρονο παιδί πέθανε όταν ο εpαστής της μητέρας του το ξυλοκόπησε και το ανάγκαζε να ζει σε κλουβί σκύλου χωρίς φαγητό

Ένα παιδί βρέθηκε θαμμένο σε έναν τάφο στην άκρη ενός δρόμου κοντά στο σπίτι του στο Νέο Μεξικό ενώ προηγουμένως είχε δεχθεί σeξουαλική επίθεση και στο σώμα του υπήρχαν εγκαύματα.

Το σώμα του 13χρονου Jeremiah Valencia ανακαλύφθηκε τον Ιανουάριο, δύο μήνες αφότου δολοφονήθηκε από το φίλο της μητέρας του, Thomas Ferguson.

13χρονο παιδί πέθανε όταν ο εραστής της μητέρας του το ξυλοκόπησε και το ανάγκαζε να ζει σε κλουβί σκύλου χωρίς φαγητό - Εικόνα 2

Έχουν έρθει στο φως νέες λεπτομέρειες που δηλώνουν ότι ο έφηβος έχει δεχθεί σeξουαλική επίθεση. Το παιδί αναγκάστηκε επίσης να ζήσει σε ένα κλουβί σκύλου, όπου κακοποιούνταν, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της επαρχίας Santa Fe.

13χρονο παιδί πέθανε όταν ο εραστής της μητέρας του το ξυλοκόπησε και το ανάγκαζε να ζει σε κλουβί σκύλου χωρίς φαγητό - Εικόνα 3

Τα μέλη της οικογένειας δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι ο Ferguson κρατούσε τον Jeremiah μέσα στο κλουβί ως τιμωρία, ενώ συχνά τον άφηνε να κοιμάται εκεί και τον ανάγκαζε να φορέσει πάνες ενηλίκων.

Νέα δικαστικά έγγραφα δηλώνουν ότι το σώμα του Jeremiah είχε τραυματισμούς από σeξουαλική επίθεση και πως μέρη του σώματος του «είχαν καεί».

13χρονο παιδί πέθανε όταν ο εραστής της μητέρας του το ξυλοκόπησε και το ανάγκαζε να ζει σε κλουβί σκύλου χωρίς φαγητό - Εικόνα 4

Ντετέκτιβς έλαβαν την άδεια ενός δικαστή για να αναζητήσουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τα ευρήματα. Μια αυτοψία διαπίστωσε ότι ο Jeremiah ήταν θαμμένος φορώντας μια πάνα.

Η μητέρα του αγοpιού, η 35χρονη Tracy Pena και ο 19χρονος γιος του 42χρονου Ferguson, Jordan Nunez, συνελήφθησαν στις αρχές Φεβρουαρίου και κατηγορήθηκαν για κακοποίηση παιδιού που οδήγησε σε θάνατο και για παραβίαση αποδεικτικών στοιχείων.

13χρονο παιδί πέθανε όταν ο εραστής της μητέρας του το ξυλοκόπησε και το ανάγκαζε να ζει σε κλουβί σκύλου χωρίς φαγητό - Εικόνα 5

Το αίμα που ανακαλύφθηκε στο υπνοδωμάτιο του Ferguson «δεν ήταν ορατό με γuμνό μάτι», ενώ η αστυνομία χρησιμοποίησε ένα ειδικό φως για να ψάξει στο δωμάτιό του.

Η αδελφή του είπε στους ανακριτές ότι ο Nuñez και ο Ferguson έπλυναν το σώμα του Jeremiah στη μπανιέρα «για να καθαρίσουν τα αίματα που είχε πάνω του» πριν τον τοποθετήσουν στην κρεβατοκάμαρά του, όπου η Peña είπε ότι τον βρήκε νεκρό, τυλιγμένο σε μια κουβέρτα.

13χρονο παιδί πέθανε όταν ο εραστής της μητέρας του το ξυλοκόπησε και το ανάγκαζε να ζει σε κλουβί σκύλου χωρίς φαγητό - Εικόνα 6

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το σώμα του παιδιού τον Ιανουάριο, αφού ένας κρατούμενος στη φυλακή της Santa Fe County τους είπε ότι η Peña του είχε εμπιστευτεί το θάνατο του γιου της.

13χρονο παιδί πέθανε όταν ο εραστής της μητέρας του το ξυλοκόπησε και το ανάγκαζε να ζει σε κλουβί σκύλου χωρίς φαγητό - Εικόνα 7

Η Peña, η οποία βρισκόταν στη φυλακή τη στιγμή του θανάτου του γιου της, δήλωσε στους ανακριτές ότι αναγκάστηκε να βοηθήσει τον Ferguson να μετακινήσει το σώμα του αγοpιού, αλλά δεν είπε τίποτα γι’ αυτό επειδή φοβόταν τον Ferguson.

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ