23χρονη trans έκανε 40 επεμβάσεις για να μοιάσει στην Κάιλι Τζένερ και παραλίγο να τα καταφέρει

Η Kyleigh Potts είναι ένα 23χρονο trans κοpίτσι που ζει στο Ντένβερ του Κολοράντο.

Μέχρι σήμερα που μιλάμε έχει ξοδέψει περίπου 75.000 δολάρια προκειμένου να μοιάσει στην Kylie Jenner, (κακία: κάτι που έκανε και η ίδια η Kylie Jenner για να μοιάσει στον σημερινό εαυτό της).

Η νεαρή γυναίκα, που έχει μέχρι στιγμής φτιάξει τη μύτη, έχει μεγαλώσει το στή8ος, έχει βάλει φίλερς στα χείλη και έχει κάνει Botox ώστε να μοιάζει με το είδωλό της, είπε στη Metro ότι σκοπεύει να κρατήσει τα αρσενικά γεννhτικά της όργανα και ότι δεν θέλει σώνει και καλά να μπει σε κάποιο κουτάκι.

Η Kyleigh έχει απαθανατίσει αυτό το ταξίδι της στο Instagram ως @TheOnlyKingKylie, και έχει πραγματικά ενδιαφέρον να δει κάποιος την αλλαγή της.

Μιλώντας στη Daily Mail είπε ότι ξεκίνησε να γεμίζει τα χείλη της πριν από τρία χρόνια και έκτοτε το ξανακάνει κάθε τρεις μήνες. Μέχρι σήμερα, έχει κάνει πάνω από 40 επεμβάσεις για να μοιάσει με τη μικρή Jenner.

23χρονη trans έκανε 40 επεμβάσεις για να μοιάσει στην Κάιλι Τζένερ και παραλίγο να τα καταφέρει - Εικόνα 1

«Έχω περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια τελειοποιώντας τη μετάβασή μου στην όμορφη γυναίκα που πάντα ήξερα ότι ήμουν», αναφέρει η 23χρονη.

23χρονη trans έκανε 40 επεμβάσεις για να μοιάσει στην Κάιλι Τζένερ και παραλίγο να τα καταφέρει - Εικόνα 2

«Η Kylie Jenner ήταν πάντα ο απώτερος στόχος μου και έμπνευση. Όπως αυτή, έτσι κι εγώ δεν γεννήθηκα όμορφη, αλλά έχτισα την ομορφιά μου. Είναι απίθανη, μεταμορφώθηκε από ασχημόπαπο, στη γυναίκα που θα ήθελε η καθεμία να είναι – και που κάθε άντρας θα ήθελε να κοιμηθεί μαζί της».

23χρονη trans έκανε 40 επεμβάσεις για να μοιάσει στην Κάιλι Τζένερ και παραλίγο να τα καταφέρει - Εικόνα 3

«Ταυτίστηκα πολύ. Πίστευα πάντα ότι δεν ήμουν καθόλου ελκυστική, ότι ήμουν άσχημη. Με την αλλαγή, νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δείχνω ξανά εμπιστοσύνη στον εαυτό μου», εξήγησε η Kyleigh.

«Στράφηκα στα φίλερς σε μια προσπάθεια να αλλάξω προς το καλύτερο. Στην αρχή το έκανα στα χείλη μου για δύο χρόνια, μέχρι να γίνουν τεράστια».

23χρονη trans έκανε 40 επεμβάσεις για να μοιάσει στην Κάιλι Τζένερ και παραλίγο να τα καταφέρει - Εικόνα 4

23χρονη trans έκανε 40 επεμβάσεις για να μοιάσει στην Κάιλι Τζένερ και παραλίγο να τα καταφέρει - Εικόνα 5

23χρονη trans έκανε 40 επεμβάσεις για να μοιάσει στην Κάιλι Τζένερ και παραλίγο να τα καταφέρει - Εικόνα 6

Η Kyleigh έγραψε στην Instagram ότι είναι σημαντικό για αυτήν να μάθει ο κόσμος για τη μετάβασή της. «Είναι αστείο να φοβούνται τόσο πολύ οι άνθρωποι να μοιραστούν την εμπειρία τους. Εγώ νιώθω ωραία που το βγάζω προς τα έξω. Ίσως είναι ένας μηχανισμός αντιμετώπισης;» αναρωτιέται η 23χρονη.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ