Αυτή είναι η συσκευή που διπλώνει και σιδερώνει μόνη της τα ρούχα σας!

Αν το δίπλωμα των ρούχων είναι μια βαρετή και χρονοβόρα για σας διαδικασία, υπάρχει αυτός ο ρομποτικός βοηθός που μπορεί να σας απαλλάξει από την «αγγαρεία».

Αυτή είναι η συσκευή που διπλώνει και σιδερώνει μόνη της τα ρούχα σας! - Εικόνα 1

Εταιρεία startup από το Σαν Φρανσίσκο παρουσίασε το FoldiMate, τον ρομποτικό βοηθό της μπουγάδας που διπλώνει αυτόματα τα ρούχα.

Αυτή είναι η συσκευή που διπλώνει και σιδερώνει μόνη της τα ρούχα σας! - Εικόνα 2

Η συσκευή διαθέτει έναν ιμάντα, πολλά ρομποτικά χέρια και ένα κινούμενο ράφι που βγάζει τα τέλεια διπλωμένα ρούχα μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Αυτή είναι η συσκευή που διπλώνει και σιδερώνει μόνη της τα ρούχα σας! - Εικόνα 3

«Το FoldiMate είναι μια ρομποτική συσκευή διπλώματος ρούχων και τα διπλώνει πάντα με τέλειο τρόπο. Σαν ειδικός», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του.

Αυτή είναι η συσκευή που διπλώνει και σιδερώνει μόνη της τα ρούχα σας! - Εικόνα 4

Έχει ύψος 81 εκατοστά και πλάτος 70 ούτως ώστε να χωρά στο χώρο του πλυντηρίου. Μπορεί ωστόσο να μεταφέρεται και σε άλλα δωμάτια καθώς έχει βάρος 30 κιλά. Χρειάζεται δέκα δευτερόλεπτα για να διπλώσει τα περισσότερα ρούχα και ακόμα 20-30 δεύτερα για να ισιώσει- με ατμό- τις ζάρες.

Αυτή είναι η συσκευή που διπλώνει και σιδερώνει μόνη της τα ρούχα σας! - Εικόνα 5

Μπορεί να διαχειριστεί 15 με 20 ρούχα τη φορά, αλλά κάποια και πάλι θα πρέπει να περνούν από τα χέρια σας: πετσέτες, εσώροuχα και κάλτσες.

Αυτή είναι η συσκευή που διπλώνει και σιδερώνει μόνη της τα ρούχα σας! - Εικόνα 6

Η συσκευή είναι διαθέσιμη εμπορικά από το 2014 αλλά η εταιρεία έχει πια επικεντρωθεί σε ένα πιο «οικογενειακό» μοντέλο που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017.

Πηγή dinfo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ