Φωτορεπόρτερ: Μας επιτέθηκαν τα ΜΑΤ στη διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ -Μας χτυπούσαν με γκλομπ και ασπίδες [εικόνες]

Φωτορεπόρτερ καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ, στη διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο, την Τετάρτη.

Παρότι οι φωτορεπόρτερ φώναζαν συνεχώς την ιδιότητά τους, οι άνδρες των ΜΑΤ συνέχιζαν να τους χτυπούν με τις ασπίδες και τα γκλομπ, καταγγέλλει η Ενωσή τους.

«Είναι απαράδεκτο να βρισκόμαστε κάθε φορά στο ίδιο σημείο, να καταγγέλλουμε και η ηγεσία του υπουργείου να μας αγνοεί συστηματικά», αναφέρει ακόμη η σχετική ανακοίνωση.

Η καταγγελία της Ενωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας

«Στο ίδιο έργο θεατές για πολλοστή φορά!

Στην ίδια θέση και πάλι να καταγγέλλουμε τα αυτονόητα!

Στην ίδια θέση και πάλι οι συνάδελφοί μας που βρίσκονται στον δρόμο για να καταγράψουν ειδησεογραφικά γεγονότα, να γίνονται θύματα επίθεσης από άνδρες των ΜΑΤ χωρίς διάκριση.

Σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Καποδιστρίου, φωτορεπόρτερ, δέχθηκαν επίθεση μαζί με τους συνδικαλιστές και ενώ δήλωναν φωνάζοντας συνεχώς την ιδιότητά τους , εκείνοι συνέχιζαν να τους χτυπούν με τις ασπίδες και τα γκλομπ.

Είναι απαράδεκτο να βρισκόμαστε κάθε φορά στο ίδιο σημείο, να καταγγέλλουμε και η ηγεσία του Υπουργείου να μας αγνοεί συστηματικά.

Επιτέλους οφείλει να πάρει θέση και να δώσει τις κατάλληλες εντολές, έτσι ώστε οι άνθρωποι του τύπου να μπορούν να κάνουν την δουλειά τους και όχι να γίνονται στόχος!».

Φωτογραφίες: ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ