Υπόμνημα των εργαζομένων του MEGA προς την Αντιπροεδρία της κυβέρνησης

Υπόμνημα προς την Αντιπροεδρία της κυβέρνησης έστειλαν σήμερα οι εργαζόμενοι του MEGA.

Την Πέμπτη 15/2/2018 είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση της επιτροπής εργαζομένων του MEGA με στελέχη της Αντιπροεδρίας της κυβέρνησης. Μετά την αναφορά των εργαζομένων στο πρόβλημα της μη καταβολής των δεδουλευμένων τους, ζητήθηκε να υποβληθεί υπόμνημα στο οποίο να καταγράφεται η μέχρι τώρα οικονομική κατάσταση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.

Στο σχετικό κείμενο το οποίο συντάχθηκε περιλαμβάνονται τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας και αναλυτικά στοιχεία για τις απαιτήσεις του δανείου και των οφειλομένων στους εργαζόμενους. Επίσης, το ιστορικό της δέσμευσης των λογαριασμών του σταθμού από τις τράπεζες, από τις 11.03.16.

Τέλος, οι εργαζόμενοι ενημερώνουν στο υπόμνημά τους ότι ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, συγκριτικά με τους λοιπούς τηλεοπτικούς σταθμούς βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση όσον αφορά τις υποχρεώσεις και τα περιουσιακά του στοιχεία (απαιτήσεις, ταινιοθήκη, έγγειος ιδιοκτησία). Το υπόμνημα υπογράφουν ο εκπρόσωπος των διοικητικών υπαλλήλων του σταθμού Μάνος Καραχάλιος, ο εκπρόσωπος των τεχνικών υπαλλήλων Γιάννης Μανούσος και ο εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Πάνος Τουμάσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ