Οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν το βασιλικό ζευγάρι στην ταινία «Harry & Meghan: A Royal Romance» τους μοιάζουν πραγματικά. (φώτο)

Το ειδύλλιο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle έχει όλα τα στοιχεία ενός αληθινού παραμυθιού, οπότε δεν εντυπωσιάζει το γεγονός ότι το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime αποφάσισε να μετατρέψει τη ρομαντική τους ιστορία σε σενάριο.

Τώρα έχουν ανακοινωθεί και τα ονόματα των ηθοποιών που θα υποδυθούν το πριγκιπικό ζεύγος στην ταινία.Οι φαν του ζεύγους και της βασιλικής οικογένειας περίμεναν για ένα μήνα την ανακοίνωση των ηθοποιών που θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία «Harry & Meghan: A Royal Romance».

Οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν το βασιλικό ζεύγοςΗ Parisa Fitz-Henley και ο Murray Fraser είναι το τηλεοπτικό πριγκιπικό ζεύγος. Η Fitz-Henley είναι γνωστή για το ρόλο της Reva Connors στις αμερικανικές σειρές τουNetflix «Luke Cage» και «Jessica Jones». Η 41χρονη ηθοποιός κατάγεται από τη Τζαμάικα και τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ μοιάζει πολύ στην επερχόμενη πριγκίπισσα ως προς την εμφάνιση.

Η Markle το 2016 υπήρξε θύμα ρατσισμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν οι φήμες περί σχέσης με τον πρίγκιπα Harry άρχισαν να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Ο πρίγκιπας επιβεβαίωσε την σχέση τους σε μια δήλωση, στην οποία κατέκρινε τα ρατσιστικά και σeξιστικά σχόλια.

Η Parisa Fitz-Henley είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη Μέγκαν Μαρκλ.

Παρόλο που οι φαν του ζευγαριού δεν ενθουσιάστηκαν με την επιλογή του ηθοποιού Murray Fraser ως τον τηλεοπτικό πρίγκιπα Harry, αυτό που τουλάχιστον αναγνώρισαν ήταν η ομορφιά και το ταλέντο του νεαρού Βρετανού ηθοποιού. Ο Fraser είχε μικρούς ρόλους σε σημαντικές βρετανικές τηλεοπτικές σειρές όπως οι «The Loch» και «Victoria», το οποίο παρουσιάζει ακόμα μια βασιλική οικογένεια.

Ο ηθοποιός Murray Fraser θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Χάρι.

Οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν το βασιλικό ζευγάρι στην ταινία «Harry & Meghan: A Royal Romance» τους μοιάζουν πραγματικά. (φώτο) - Εικόνα 4

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ