Κρήτη: Παίρνει εξιτήριο ο τραγικός πατέρας -Δύο μήνες μετά το τροχαίο όπου έχασε σύζυγο και κόρη

Εχασε τη σύζυγό και τη μια του κόρη μέσα σε δευτερόλεπτα ωστόσο σε εκείνον η μοίρα δεν φέρθηκε με τον πιο βάναυσο τρόπο, όπως έκανε με τα άλλα δύο μέλη της οικογένειάς του.

Ο 47χρονος πατέρας της οικογένειας που ξεκληρίστηκε στην άσφαλτο στις 3 Ιανουαρίου στην Εθνική Οδό στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, πάλεψε και τα κατάφερε παρά τα σοβαρά τραύματα που είχε υποστεί στο φριχτό δυστύχημα.

Σήμερα, δύο μήνες σχεδόν μετά το τροχαίο, ο 47χρονος ετοιμάζεται να λάβει εξιτήριο από το ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Διοικητή του νοσοκομείου Γιάννη Φανουργιάκη, αυτό ίσως γίνει και εντός της εβδομάδας.

Ο 47χρονος που, σύμφωνα με πηγές ενημέρωσης, έχει ενημερωθεί για το θάνατο της συζύγου του και της μεγάλης του κόρης, πάλεψε με όση δύναμη είχε και κατάφερε να βγει νικητής. Ίσως γιατί η ζωή δεν θέλησε να του φερθεί κι άλλο σκληρά καθώς έχει να φροντίσει και την ανήλικη κόρη του που και εκείνη με τη σειρά της, έχασε μάνα και αδελφή.

Αναφορικά με την μικρή Χριστίνα, τη μικρή κόρη της οικογένειας, πληροφορίες λένε ότι βρίσκεται ήδη στην Τήλο περιμένοντας τον πατέρα της.

Πηγή: ekriti.gr

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ