Μυτιλήνη: Κτηνοτρόφος στη Μόρια πυροβόλησε μετανάστες που του έκλεβαν τα πρόβατα

Το νόμο στα χέρια τους πήραν οι κάτοικοι της Μόριας, προκειμένου να προφυλάξουν τις ζωές τους αλλά και τις περιουσίες τους από τους μετανάστες, που τον τελευταίο καιρό τους έχουν ρημάξει σύμφωνα με το lesvosnews.gr

Οι κάτοικοι της Μόριας βλέποντας την πλήρη αδιαφορία της πολιτείας και μη έχοντας άλλες λύσεις πήραν τα μέτρα τους και πολλοί από αυτούς κοιμούνται στα σπίτια τους έχοντας δίπλα τους καραμπίνες.

Έτσι Χτες το βράδυ κάποιοι μετανάστες προσπάθησαν να μπουν σε ένα κτήμα το οποίο ήταν κοντά στο σπίτι του κτηνοτρόφου.

Μόλις αυτός αντιλήφθηκε τους μετανάστες πήρε την καραμπίνα του και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Κάποιες άλλες πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου μιλούν για έναν μετανάστη που προσπάθησε να μπει σε ένα σπίτι αλλά τον αντιλήφθηκε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού η οποία έβαλε τις φωνές και ο μετανάστης το έβαλε στα πόδια.

Σύμφωνα με κάποιες άλλες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υπάρχουν και δύο μετανάστες τραυματίες που όμως δεν επιβεβαιώνονται ούτε αυτές.

Ο Πρόεδρος της Μόριας Νίκος Τρακέλλης μιλώντας στο LesvosNews.gr είπε ότι το μόνο που γνωρίζει είναι οι δύο συλλήψεις που έχει κάνει η αστυνομία.

Πρόκειται για έναν κάτοικο της Μόριας και έναν από τον Αφάλωνα.

Να σημειώσουμε εδώ ότι κατά καιρούς είχαμε δημοσιεύσει ρεπορτάζ με αγανακτισμένους κατοίκους της Μόριας που φώναζαν ότι αν δεν κάνει κάτι η πολιτεία θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

Εικόνες φρίκης γύρω από το Hotspot της Μόριας με σφαγμένα ζώα – Τι λέει ο Πρόεδρος του χωριού Νίκος Τρακέλλης

Ανάστατοι είναι οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Μόριας από τις εικόνες που αντίκρισαν σήμερα το πρωί, όταν πήγαν στα κτήματά τους που βρίσκονται γύρω από το ΚΥΤ Μόριας για να περιποιηθούν τα ζώα τους.

Οι εικόνες που αντίκρισαν ήταν φρικιαστικές.

Μυτιλήνη: Κτηνοτρόφος στη Μόρια πυροβόλησε μετανάστες που του έκλεβαν τα πρόβατα - Εικόνα 1

Σας δημοσιοποιούμε τις πιο κατάλληλες από αυτές που έχουμε στη διάθεσή μας, αφού οι περισσότερες είναι σοκαριστικές με το αίμα να λιμνάζει δίπλα στα αποκεφαλισμένα αιγοπρόβατα.

Αγανακτισμένος ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νίκος Τρακέλλης μιλάει στον Γιάννη Συνάνη:

«Η κατάσταση πλέον στην περιοχή μας έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο… Φωνάζουμε αλλά όλοι μα γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια… Η Μόρια δεν υπάρχει πια στον χάρτη… Υπάρχει μόνο το Hotspot για τους μετανάστες… Δεν θα μείνουμε πλέον με δεμένα τα χέρια… Έχει συλληφθεί κατ’ επανάληψη ένας μετανάστης να κλέβει και να σφάζει ζώα, όμως αφήνεται ελεύθερος αφού ορίζεται τακτική δικάσιμος… Την επομένη ημέρα κάνει πάλι τα ίδια…»

Πηγή: lesvosnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ