Φτιάξε Μάσκα Με Κουρκουμά Και Ξύπνα Πιο Λαμπερή Από Ποτέ !

Με 3 υλικά που ήδη έχεις.

Μία από τις αγαπημένες μας μάσκες προσώπου που ανακαλύψαμε στο Pinterest είναι η μάσκα με κουρκουμά.

Ο κουρκουμάς είναι γνωστός για τις θεραπευτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, οι οποίες υπάρχουν ακόμη κι όταν τον εφαρμόζεις τοπικά. 

Κι αν αναρωτιέσαι πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι μια σπιτική μάσκα προσώπου, σύμφωνα με τη Dr.Alexis Granite, σύμβουλο δερματολόγο στο κέντρο Cadogan Clinic, ακόμη και οι DIY μάσκες μπορεί να είναι αποτελεσματικές, ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σου και τα συστατικά που χρησιμοποιούνται.

Πριν όμως ξεκινήσεις, η Dr. Granite συστήνει μερικές προφυλάξεις.«Συμβουλέψου πρώτα τη δερματολόγο σου εάν το δέρμα σου είναι προβληματικό, ώστε να σου συστήσει προϊόντα περιποίησης που σου ταιριάζουν και τις κατάλληλες θεραπευτικές επιλογές». αναφέρει.

Τα Σαββατόβραδα Είναι Για Beaute! Φτιάξε Μάσκα Με Κουρκουμά Και Ξύπνα Πιο Λαμπερή Από Ποτέ Την Κυριακή! - Εικόνα 1

Μάσκα με κουρκουμά

Εκτός από κουρκουμά, θα χρειαστείς μέλι και γάλα. Το μέλι θα πήξει το μείγμα του γάλακτος, ενώ επίσης προσφέρει λάμψη στο δέρμα σου.

Tip για τη μάσκα με κουρκουμά αλλά και για κάθε μάσκα προσώπου:

Επειδή οι σπιτικές μάσκες είναι για μία μόνο χρήση, χρησιμοποίησε μικρή ποσότητα υλικών, το πολύ 1 κ.σ. από το καθένα, ώστε να έχεις μία όχι-πολύ-ρευστή πάστα που θα απλώνεται εύκολα στο πρόσωπό σου.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ