Ηλίας Βρεττός: «Αν δεν φορούσα ζώνη δεν θα μιλούσαμε τώρα… Χάρη στο Θεό είμαι μπροστά σας»

«Θέλω να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα τον θεό χάρις τον οποίο είμαι αυτή τη στιγμή εδώ μπροστά σας… Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος από την αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου, κάνω μια δουλειά που απευθύνεται στον κόσμο αλλά τόση αγάπη δεν έχω ξαναεισπράξει ποτέ στη ζωή μου. Η αγάπη αυτή ήταν η δύναμη που με έκανε να παλέψω…».

Ήταν τα πρώτα λόγια του Ηλία Βρεττού που την Δευτέρα το μεσημέρι πήρε εξιτήριο απ’ τον εφιάλτη…Με δάκρυα στα μάτια έσφιξε τα δόντια, και σηκώθηκε από το καροτσάκι…Αγνόησε τον πόνο, στάθηκε στα πόδια του με τις πατερίτσες και μίλησε για το σοκαριστικο τροχαίο.

Ηλίας Βρεττός: «Αν δεν φορούσα ζώνη δεν θα μιλούσαμε τώρα… Χάρη στο Θεό είμαι μπροστά σας» - Εικόνα 2

«Αν δεν φορούσα ζώνη δεν θα μιλούσαμε τώρα παιδιά, ήταν πολύ άσχημο το τρακάρισμα. Ήταν μαγκωμένα τα πόδια μου στις λαμαρίνες, ταυτόχρονα όπως ήμουν εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητο χωρίς να ξέρω με σπασμένα όλα, δεν κουνούσα πόδια , δεν κουνούσα χέρια, ήμουν εγκλωβισμένος, έκανα εμετό».

Για να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του χρειάστηκαν 15 ημέρες νοσηλείας και 2 δύσκολα χειρουργεία , για να επιστρέψει όμως στην καθημερινότητα του θα χρειαστεί όπως λέει ο ίδιος μεγάλο διάστημα αποθεραπείας.

«Έζησα τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής μου, βγαίνω νικητής. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια τους φίλους και τους συνεργάτες μου που συνειδητοποίησα ότι είναι ότι σημαντικότερο έχουμε στη ζωή μας».

Ηλίας Βρεττός: «Αν δεν φορούσα ζώνη δεν θα μιλούσαμε τώρα… Χάρη στο Θεό είμαι μπροστά σας» - Εικόνα 3

Με την Σοφία Φυρού, την οδηγό του αυτοκινήτου είναι σε επαφή όλες αυτές τις ημέρες. Όπως λέει ο τραγουδιστής δεν τις ρίχνει ευθύνες για το ατύχημα.

«Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν, όλοι μας οδηγούμε. Μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε. Θυμό δεν αισθάνθηκα ποτέ».

Η σύντροφος του τραγουδιστή κατέθεσε στην αστυνομία για ένα λευκό βαν που της έκλεισε το δρόμο. Ο Ηλιας Βρεττός παρότι είχε υποστεί τροφική δηλητηρίαση και δεν ήταν σε καλή κατάσταση την ώρα του ατυχήματος θυμάται ένα όχημα, το οποίο αναγνώρισε και στο βίντεο ντοκουμέντο του Star.

Τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει στην αστυνομία.

star.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ