Κουτάβι πέθανε σε πτήση επειδή η αεροσυνοδός το έβαλε στο ντουλαπάκι των αποσκευών

pets

Σάλος έχει προκληθεί σήμερα με το θάνατο ενός σκύλου μόλις 10 μηνών που πέθανε σε πτήση της United Airlines, επειδή η αεροσυνοδός το έβαλε στο ντουλαπάκι των χειραποσκευών.

Κουτάβι πέθανε σε πτήση επειδή η αεροσυνοδός το έβαλε στο ντουλαπάκι των αποσκευών - Εικόνα 2

Η εταιρεία παραδέχθηκε ότι ευθύνεται για τον θάνατο του σκύλου, επισημαίνοντας ότι το γαλλικό μπουλντόγκ δεν θα έπρεπε να έχει τοποθετηθεί εκεί.

Κουτάβι πέθανε σε πτήση επειδή η αεροσυνοδός το έβαλε στο ντουλαπάκι των αποσκευών - Εικόνα 3

«Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν το οποίο δεν θα έπρεπε να έχει σημειωθεί ποτέ», ανέφερε η United Airlines σε ανακοίνωσή της, στην οποία εκφράζει «τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Κουτάβι πέθανε σε πτήση επειδή η αεροσυνοδός το έβαλε στο ντουλαπάκι των αποσκευών - Εικόνα 4

Μια επιβάτης της πτήσης κατέγραψε τη συγκλονιστική εμπειρία της και την ανάρτησε στο λογαριασμό της στο facebook συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes.

Κουτάβι πέθανε σε πτήση επειδή η αεροσυνοδός το έβαλε στο ντουλαπάκι των αποσκευών - Εικόνα 5

Όπως έγραψε:

«Σήμερα επιβιβάστηκα στην πρώτη μου πτήση με την United Airlines. Καθώς ετοιμαζόμουν για την επιβίβαση, είδα ένα frenchie που έμοιαζε με τον δικό μου, πολύτιμο Γουίνστον. Ήταν με την οικογένειά του – ένα νεαρό κοpίτσι, όχι πάνω από 8 ετών, τον αδερφό της και τη μητέρα τους. Έπρεπε να μεγαλώσει, να μάθει, να κλάψει, να παίξει με αυτά τα μικρά παιδιά και να γίνει ο φίλος τους. Έπρεπε να ζήσει μια μακρά ζωή γεμίζοντας τις ημέρες της οικογένειας με την ιδιαίτερη χαρά που μόνο ένας σκύλος μπορεί να φέρει. Κάθισα πίσω από την οικογένεια των τριών και ένιωσα πολύ τυχερή – ποιος δε θα ένιωθε έτσι αν καθόταν κοντά σε ένα κουτάβι; Ωστόσο, οι αεροσυνοδοί της πτήσης UA1284 θεώρησαν ότι το αθώο ζώο θα ήταν καλύτερα να έμπαινε στο ντουλαπάκι των χειραποσκευών χωρίς αέρα και νερό. Επέμειναν πως το κουτάβι έπρεπε να μείνει κλειδωμένο για τρεις ώρες χωρίς καμία ροή αέρα. Διαβεβαίωσαν για την ασφάλεια του ζώου τόσο έντονα που η μητέρα συμφώνησε. Δεν ακούστηκε τίποτα όταν προσγειωθήκαμε και άνοιξαν την τσάντα του. Δεν υπήρξε καμία κίνηση όταν η οικογένεια φώναξε το όνομά του. Κράτησα το μωρό της όταν η μητέρα προσπάθησε να κάνει τεχνητή αναπνοή στο κουτάβι ηλικίας μόλις 10 μηνών. Έκλαψα μαζί τους τρία λεπτά αργότερα καθώς έκλαιγε πάνω από το άψυχο σώμα του. Η καρδιά μου έσπασε όπως και η δική τους όταν συνειδητοποίησα ότι είχε πεθάνει. Η Humane Society των Η.Π.Α. λέει ότι τα αεροπορικά ταξίδια μπορεί να είναι επικίνδυνα για τα κατοικίδια ζώα και ιδιαίτερα επικίνδυνα για ράτσες όπως τα μπουλντόγκ, των οποίων τα στενά ρινικά περάσματα τα καθιστούν ευάλωτα στην στέρηση οξυγόνου και στη θερμοπληξία. Αυτό το μικρό κουτάβι πάλεψε για τη ζωή του, γεμίζοντας την πτήση μας με τα κλάματά του μέχρι που σταμάτησε η αναπνοή του. Η United Airlines δεν ενδιαφέρεται για την ασφάλεια των ζώων. Αυτή η οικογένεια πλήρωσε 125 δολάρια για το κατοικίδιο ζώο τους για να δολοφονηθεί μπροστά στα μάτια τους. Δεν υπάρχει δικαιολογία για τον πόνο που βιώνει αυτή η οικογένεια. Σήμερα επιβιβάστηκαν στην τελευταία μου πτήση με την United Airlines. R.I.P Papacito».

Today, I boarded my first United Airlines flight.On my way, I saw a Frenchie that looked identical to my own precious…

Posted by June Lara on Monday, 12 March 2018

iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ