Στο Ξηρόμερο ο Σάκης Ρουβάς μαζί με την Κάτια Ζυγούλη γεύτηκαν μεζέδες σε παραδοσιακή ταβέρνα

Ο γνωστός τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και τρία από τα παιδιά τους, βρέθηκε χθες το μεσημέρι στην Κομπωτή Ξηρομέρου (Δήμος Ακτίου Βόνιτσας).

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έκανε μια εξόρμηση στο φυσικό παράδεισο που έχει δημιουργηθεί στo φράγμα Αχυρών από τον οποίο δήλωσε μαγεμένος και στη συνέχεια επισκέφτηκε την ταβέρνα του Γιάννη Φοραδούλα γεύτηκε  ξηρομερίτικες νοστιμιές και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Ως γνωστόν ο πασίγνωστος καλλιτέχνης επενδύει στον πρωτογενή τομέα και σχεδιάζει δεύτερη επένδυση βιοαερίου στη Δυτική Ελλάδα, αλλά δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί η ακριβής τοποθεσία…

Να σημειωθεί ότι ο Σάκης Ρουβάς κατασκευάζει στην Καρδίτσα μονάδα παραγωγής ενέργειας από βιοαέριο ισχύος 500 KW και έχει προχωρήσει στην ίδρυση Εταιρείας η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των θερμοκηπίων, της παραγωγής βιολογικών αγροτικών προϊόντων αλλά και στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές όπως βιομάζα και βιοαέριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σάκης Ρουβάς επισκέφθηκε και την ΑΜΦΙΓΑΛ στην Κεχρινιά Βάλτου και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Αγρινίου, Θωμά Κουτσουπιά.

Μεσημέρι στην κομπωτη…… celebrities….!!!

Posted by καφε-ψησταρια Γ.Φ. on Monday, 12 March 2018

agriniopress.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ