6 λόγοι που δεν μπορείτε να νικήσετε στα γνωστά παιχνίδια του Λούνα Παρκ

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια στο Λούνα Παρκ με εκατοντάδες βραβεία. Ωστόσο, αν έχετε δοκιμάσει να πάρετε μέρος, θα ξέρετε πως είναι αρκετά δύσκολο να κερδίσετε. Τις περισσότερες φορές, οι διοργανωτές χρησιμοποιούν κόλπα για να κερδίζουν χρήματα και να κάνουν δυσκολότερη μια νίκη.

Παρακάτω θα μάθετε με ποιο τρόπο αλλάζουν τα παιχνίδια και πως μπορείτε να κερδίσετε.

#6 Σκάσιμο μπαλονιών με βελάκια6 λόγοι που δεν μπορείτε να νικήσετε στα γνωστά παιχνίδια του Λούνα Παρκ - Εικόνα 1

© depositphotos

Οι διοργανωτές λένε πως είναι εύκολο και συνήθως δίνουν 7 ή λιγότερα βελάκια για να σκάσετε μερικά μπαλόνια. Ωστόσο, φαίνεται πως ακόμη κι αν τα πετύχετε, δεν σκάνε εύκολα. Ο λόγος είναι πως οι άκρες από τα βελάκια δεν είναι μυτερές και τα μπαλόνια δεν είναι αρκετά φουσκωμένα. Επιπλέον, μπορεί το κέντρο βάρους από τα βελάκια να έχει «σπάσει», οπότε δεν κατευθύνεται ακριβώς εκεί που πρέπει.

Πως μπορείτε να κερδίσετε;

-Αρχικά ελέγξτε αν το βέλος είναι ισορροπημένο ή όχι, χρησιμοποιώντας ένα χαρτί ανάμεσα στο σώμα και την μύτη του.

-Το πέταγμα πρέπει να είναι ισχυρό και ακριβές ταυτόχρονα.

-Επιλέξτε μπαλόνια που φαίνονται καλά φουσκωμένα.

#5 Πέταγμα μπάλας σε ένα στεφάνι6 λόγοι που δεν μπορείτε να νικήσετε στα γνωστά παιχνίδια του Λούνα Παρκ - Εικόνα 2

© wikimedia

Ακόμα κι αν είστε καλοί στο μπάσκετ, δεν θα είναι εύκολο να ρίξετε τη μπάλα στο στεφάνι. Το στεφάνι μπορεί να είναι μικρότερο ή να έχει καμπύλες και να είναι λυγισμένο, ώστε να είναι πιο δύσκολο να κερδίσετε.

6 λόγοι που δεν μπορείτε να νικήσετε στα γνωστά παιχνίδια του Λούνα Παρκ - Εικόνα 3

© depositphotos

Είναι λίγο δύσκολο και όταν πρόκειται για την μπάλα. Μπορεί να περιέχει υπερβολικό αέρα, ώστε να αναπηδά περισσότερο. Επίσης, το στεφάνι είναι συνήθως πολύ ψηλά και πολύ μακριά.

Πώς μπορείτε να κερδίσετε;

-Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν ακριβέστεροι, επειδή το μέγεθος του στεφανιού είναι σχεδόν το ίδιο με το μέγεθος της μπάλας.

-Προσπαθήστε να ρίξετε την μπάλα κάνοντας μια ψηλή και δυνατή καμπύλη. Όσο υψηλότερη είναι η καμπύλη, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε.

-Μην προσπαθήσετε να κάνετε τη μπάλα να αναπηδήσει από το ταμπλό στο στεφάνι, μιας και δεν θα λειτουργήσει. Αν μια μπάλα έχει πάρα πολύ αέρα, θα βρεθεί μακριά γρήγορα και πιθανότατα δεν θα πάει στο στεφάνι.

#4 Ρίψη πυραμίδας μπουκαλιών6 λόγοι που δεν μπορείτε να νικήσετε στα γνωστά παιχνίδια του Λούνα Παρκ - Εικόνα 4

© acclaimedevents

Έχετε τα μπουκάλια μπροστά σας και πρέπει να τα ρίξετε με τη βοήθεια μιας μπάλας. Θα ήταν εύκολο αν τα μπουκάλια δεν είχαν αρκετό βάρος. Συνήθως γεμίζονται με πέτρες και άμμο, ενώ η μπάλα είναι αρκετά ελαφριά.

Πώς μπορείτε να κερδίσετε;

-Υπάρχει ένα τέχνασμα για να αποφύγετε αυτή την παγίδα. Ζητήστε να κρατήσετε ένα μπουκάλι. Αν δεν θα σας αφήσουν, θα καταλάβετε πως πρόκειται για απάτη.

-Ακόμα και αν τα μπουκάλια είναι βαριά, μπορείτε να τα ρίξετε. Η ρίψη πρέπει να είναι πολύ δυνατή και ο στόχος πρέπει να είναι στο κάτω μέρος, μεταξύ των 2 μπουκαλιών. Εκεί είναι το πιο ευάλωτο σημείο.

#3 Ρίψη κρίκων6 λόγοι που δεν μπορείτε να νικήσετε στα γνωστά παιχνίδια του Λούνα Παρκ - Εικόνα 5

© imgur

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ