Η νέα μόδα θέλει τους άντρες να φοράνε μπότες πάνω από το γόνατο

Οι μπότες Ugg αποτελούν ένα χειμερινό κομμάτι-κλειδί από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, αλλά τώρα η κλασική μπότα μεταμορφώνεται με τρόπο που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή.

Συνεχίζοντας την τάση των άσχημων παπουτσιών  τα σχέδια του Y/Project για την Ugg είναι ένα παιχνίδι με αποκαλυπτικά σχέδια πάνω από από το γόνατο σε συνδυασμό με την ολική ανακατασκευή του αρχικού σχεδίου που είναι διαθέσιμες και για άντρες.

“Η κλασσική μπότα UGG είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα παπούτσια στην ιστορία με τον διαχρονικό και προκλητικό τους σχεδιασμό να τα κάνει μια παγκόσμια τάση.

Η νέα μόδα θέλει τους άντρες να φοράνε μπότες πάνω από το γόνατο - Εικόνα 1

Η νέα μόδα θέλει τους άντρες να φοράνε μπότες πάνω από το γόνατο - Εικόνα 2

Ο οίκος Y/Project είναι συνυφασμένος με την πρόκληση. Από την πρώτη μέρα αναστρέφουμε τους παγειωμένους κανόνες, αμφισβητούμε το ευρέως αποδεκτό και προκαλούμε την προσοχή με το απρόσμενο.

Η νέα μόδα θέλει τους άντρες να φοράνε μπότες πάνω από το γόνατο - Εικόνα 3

Με την επέμβαση στην κλασική μπότα με την τυπική ιδιαιτερότητα της Y/Project, όπως οι τριπλές επικαλύψεις και το υπερβολικό μήκος, θέλουμε να γιορτάσουμε τη μοναδική ιστορία της UGG”, δήλωσε ο Glenn Martens, δημιουργικός διευθυντής της Y/Project.

Η νέα μόδα θέλει τους άντρες να φοράνε μπότες πάνω από το γόνατο - Εικόνα 4

Η νέα μόδα θέλει τους άντρες να φοράνε μπότες πάνω από το γόνατο - Εικόνα 5

Η νέα μόδα θέλει τους άντρες να φοράνε μπότες πάνω από το γόνατο - Εικόνα 6

Πηγή:  marieclaire.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ