Μπήκαν στο βιβλίο Γκίνες χάρη στη μοναδικότητά τους

Μπορεί να μην είναι εύκολο να ξεχωρίσεις από το πλήθος σε έναν κόσμο δισεκατομμυρίων, αλλά οι άνθρωποι που θα δείτε παρακάτω το κατάφεραν λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του σώματός τους…

Ο άνθρωπος με το πιο ελαστικό δέρμα

Μπήκαν στο βιβλίο Γκίνες χάρη στη μοναδικότητά τους - Εικόνα 1

Ο Γκάρι Τέρνερ από το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι ο πιο ελαστικός άνθρωπος και το δέρμα του είναι τόσο ευέλικτο που επεκτείνεται μέχρι και 15,8 εκατοστά. Η απίστευτη ευελιξία του οφείλεται σε μια γενετική διαταραχή που προκαλεί υπερκινητικότητα των αρθρώσεων και μεγάλη ελαστικότητα του δέρματος.

Ο άνδρας με το μεγαλύτερο στόμα

Μπήκαν στο βιβλίο Γκίνες χάρη στη μοναδικότητά τους - Εικόνα 2

Ο Φρανσίσκο Ντομίνγκ Χοακίμ «Τσικίνχο», έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Κατέχει το ρεκόρ για το μεγαλύτερο στόμα του κόσμου. Ο άνδρας από την Αγκόλα, μπορεί να ανοίξει το στόμα του μέχρι και 17 εκατοστά.

Ο άνδρας με την ψηλότερη μοϊκάνα

Μπήκαν στο βιβλίο Γκίνες χάρη στη μοναδικότητά τους - Εικόνα 3

Ο Έρικ Χαν αγαπά πολύ αυτό το είδος χτενίσματος. Το 2008 κατέκτησε το ρεκόρ σημειώνοντας το ύψος των 68,58 εκατοστών.

Η γυναίκα με τις μακρύτερες βλεφαρίδες

Μπήκαν στο βιβλίο Γκίνες χάρη στη μοναδικότητά τους - Εικόνα 4

Η You Jianxia είναι μια γυναίκα από την Κίνα που κατέχει το ρεκόρ για τις μακρύτερες βλεφαρίδες στον κόσμο. Συγκεκριμένα, φτάνουν σε μήκος τα 12,40 εκατοστά. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, η ίδια δήλωσε πως παρατήρησε την άνευ προηγουμένου ανάπτυξη των βλεφαρίδων της το 2013.

Ο άνδρας με τη μακρύτερη γενειάδα

Μπήκαν στο βιβλίο Γκίνες χάρη στη μοναδικότητά τους - Εικόνα 5

Ο Καναδός Sarwan Singh Σινγκ μοιάζει περισσότερο με τζίνι, παρά με έναν κανονικό άνδρα. Η γενειάδα του θεωρείται η μακρύτερη στον κόσμο και φτάνει σε μήκος τα 2.495 μέτρα.

Ο ψηλότερος άνδρας και η κοντύτερη γυναίκα

Μπήκαν στο βιβλίο Γκίνες χάρη στη μοναδικότητά τους - Εικόνα 6

Ο Sultan Kösen από την Τουρκία, θεωρείται ο ψηλότερος εν ζωή άνδρας, μιας και το ύψος του φτάνει τα 2 μέτρα και 52 εκατοστά. Η Jyoti Amge από την Ινδία, από την άλλη μεριά, φτάνει μόλις τα 62,8 εκατοστά. Αυτό την καθιστά την κοντύτερη γυναίκα στον κόσμο.

Η γυναίκα με τη λεπτότερη μέση

Μπήκαν στο βιβλίο Γκίνες χάρη στη μοναδικότητά τους - Εικόνα 7

Η Cathie Jung από τις ΗΠΑ, έχει μια μέση που φτάνει μόλις τα 38, 1 εκατοστά σε διάμετρο.

Το αγόpι με τα πιο ευέλικτα πόδια

Μπήκαν στο βιβλίο Γκίνες χάρη στη μοναδικότητά τους - Εικόνα 8

Ο λόγος για τον Maxwell Day από το Ηνωμένο Βασίλειο ο οποίος έχει εξαιρετικά ευέλικτα πόδια. Το δεξί του πόδι μπορεί να γυρίσει ως και 157 μοίρες, ενώ το αριστερό 143 μοίρες. Ο Μάξγουελ κατέχει το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη στροφή ποδιού που έγινε ποτέ και από τότε κανείς δεν το έχει ξεπεράσει ακόμη.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ