Πως να Ντύνεσαι σαν Παριζιάνα – 10 Καταπληκτικές Προτάσεις σε Γαλλικό Στυλ

Όλοι γνωρίζουν ότι το γαλλικό στυλ είναι πρότυπο κομψότητας και ομορφιάς. Και δεν είναι θέμα ακριβής μάρκας ή φυσικής χάρης. Οι Γαλλίδες γνωρίζουν πως να συνδυάσουν τα πιο απλά κομμάτια και να δημιουργήσουν μοναδική, στυλάτη και απίστευτα θηλυκή εμφάνιση.

Σήμερα αποφασίσαμε να σας ανοίξουμε τη ντουλάπα τους και να σας παρουσιάσουμε τα κομμάτια που πρέπει να φορέσετε για να νιώσετε σαν μια πραγματική Παριζιάνα

Τζιν

Πως να Ντύνεσαι σαν Παριζιάνα – 10 Καταπληκτικές Προτάσεις σε Γαλλικό Στυλ - Εικόνα 1

Οι Γαλλίδες δεν αγαπούν να επιδεικνύουν μάρκες. Εφιστούν προσοχή στην απλότητα και την ποιότητα. Για παράδειγμα, τα συμβατικά τζιν μπορούν να γίνουν επιτομή του στυλ σας, αν συνδυαστούν με μπλούζες κατασκευασμένες από φυσικά υλικά ή πουλόβερ.

Μαύρο πανωφόρι

Πως να Ντύνεσαι σαν Παριζιάνα – 10 Καταπληκτικές Προτάσεις σε Γαλλικό Στυλ - Εικόνα 2

Το μαύρο είναι διαχρονικό χρώμα, που ταιριάζει σε κάθε περίπτωση. Ένα αγαπημένο κομμάτι της γαλλικής γκαρνταρόμπας είναι το μαύρο πανωφόρι, καθώς συνδυάζεται σχεδόν με τα πάντα και είναι πάντα κομψό.

Τσάντα

Πως να Ντύνεσαι σαν Παριζιάνα – 10 Καταπληκτικές Προτάσεις σε Γαλλικό Στυλ - Εικόνα 3

Παραδόξως, οι Παριζιάνες δεν σπαταλούν χρήματα σε ρούχα και επενδύουν ένα σημαντικό ποσό σε μια ποιοτική τσάντα, καθώς πιστεύουν ότι είναι από τα αξεσουάρ που είναι πάντα ορατά.

Αντρικά παπούτσια

Πως να Ντύνεσαι σαν Παριζιάνα – 10 Καταπληκτικές Προτάσεις σε Γαλλικό Στυλ - Εικόνα 4

Το Παρίσι είναι γεμάτο με το πνεύμα της αντίθεσης, και οι κάτοικοι της πόλης του φωτός δεν αποτελούν εξαίρεση. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι αντρικά παπούτσια είναι ιδανικά για ένα αυστηρό επαγγελματικό κοστούμι, και προσθέτουν απεριόριστο στυλ.

Μπαλαρίνες

Πως να Ντύνεσαι σαν Παριζιάνα – 10 Καταπληκτικές Προτάσεις σε Γαλλικό Στυλ - Εικόνα 5

Πιθανόν να υπάρχουν μπαλαρίνες σε κάθε ντουλάπι Γαλλίδας. Είναι πρακτικές και άνετες, και μπορούν να συνδυαστούν σχεδόν με οτιδήποτε. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι είναι τα αγαπημένα παπούτσια των fashionistas.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ