10 Όμορφα Χρώματα Νυχιών Για Την Άνοιξη & Το Καλοκαίρι!

Για φέτος την άνοιξη-καλοκαίρι, το μανικιούρ κάθε γυναίκας, θα περιλαμβάνει φωτεινές αποχρώσεις και πρωτότυπα χρώματα νυχιών. Υπάρχουν πολλά στυλ για κάθε τύπο γυναίκας και σίγουρα θα βρεις το δικό σου αγαπημένο χρώμα για να το εντάξεις στην καθημερινότητά σου και να ξεχωρίσεις για το υπέροχο look σου.

Τα ζωντανά χρώματα κάνουν την επανεμφάνισή τους και φέτος όσον αφορά τα νύχια, χωρίς όμως να αποχωριστούμε και πιο παλ αποχρώσεις για πιο ρομαντική χροιά. Τα 10 αυτά χρώματα είναι ιδιαίτερα αγαπητά και ξεχωρίζουν για την τολμηρή αλλά και θηλυκή φύση τους.

Ποια είναι τα καλύτερα χρώματα νυχιών για την άνοιξη & το καλοκαίρι!

1) Τιρκουάζ

10 Όμορφα Χρώματα Νυχιών Για Την Άνοιξη & Το Καλοκαίρι! - Εικόνα 1

Το τιρκουάζ στα νύχια, είναι ένα πανέμορφο χρώμα που παραπέμπει στη θάλασσα και το καλοκαίρι. Επίλεξέ το αν σου αρέσει να ξεχωρίζεις και αγαπάς τα φωτεινά χρώματα.

2) Κοραλί

10 Όμορφα Χρώματα Νυχιών Για Την Άνοιξη & Το Καλοκαίρι! - Εικόνα 2

Ένα απαλό κοραλί είναι πάντα ιδανική λύση για εσένα που αγαπάς τα κοpιτσίστικα αλλά παράλληλα διαχρονικά χρώματα. Για φέτος αυτή η απόχρωση θα πρωτοστατήσει σε κάθε γυναίκα για την θηλυκή και γλυκιά φύση της.

3) Μουσταρδί

10 Όμορφα Χρώματα Νυχιών Για Την Άνοιξη & Το Καλοκαίρι! - Εικόνα 3

Ένα χρώμα που έρχεται για να μείνει, το μουσταρδί κάνει φέτος την εμφάνισή του στα χρώματα νυχιών και σκοπός του είναι να ταράξει τα νερά με τη φωτεινότητα και την τόλμη που εκπέμπει.

4) Πράσινο

10 Όμορφα Χρώματα Νυχιών Για Την Άνοιξη & Το Καλοκαίρι! - Εικόνα 4

Ένα γλυκό πράσινο, ταιριάζει σε όλους τους τόνους του δέρματος και είναι υπέροχο χρώμα νυχιών για κάθε γυναίκα. Το must του καλοκαιριού, αφού με την υπέροχη ζωντάνια του θα σου χαρίσει όμορφες στιγμές.

5) Γαλάζιο

10 Όμορφα Χρώματα Νυχιών Για Την Άνοιξη & Το Καλοκαίρι! - Εικόνα 5

Ένα απίστευτα φωτεινό και γοητευτικό γαλάζιο, θα έρθει για να κλέψει την καρδιά σου φέτος στα χρώματα νυχιών. Θα είναι σαν να αντικρίζεις τον ουρανό στα χέρια σου.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ