Τα συχνά 10 λάθη στο ντύσιμο που σας ασχημαίνουν

Η ομορφιά κάθε γυναίκας βρίσκεται αναμφισβήτητα στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της. Κάποιες φορές, όμως, το στυλ και ο τρόπος που ντύνεται μπορεί να αφαιρέσει πόντους από τη λάμψη και την ομορφιά της, ακόμα και αν η ίδια δεν το καταλαβαίνει ή νομίζει πως τα κάνει όλα σωστά.

Αν και εσείς είστε… ένοχες και έχετε διαπράξει κάποιο από τα παρακάτω στιλιστικά ατοπήματα, συμμορφωθείτε και διορθώστε τα!

1. Το εσώροuχο που διαγράφει

Τα συχνά 10 λάθη στο ντύσιμο που σας ασχημαίνουν - Εικόνα 2

Κάποιες φορές έχουμε την αίσθηση ότι το παντελόνι δεν είναι στενό ή ότι το εσώροuχο δεν «φεγγίζει» από το ύφασμά του. Κι όμως, αν το εσώροuχο έχει έντονες ραφές, είναι μοιραίο ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους. Όσο και αν δεν θέλετε ν’ αποχωριστείτε το αγαπημένο σας στρινγκ ή να πετάξετε τα φαρδιά εσώροuχα της «γιαγιάς» που σας έχουν βολέψει, μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνετε!

Αντικαταστήστε τα με εσώροuχα χωρίς ραφές που δεν διαγράφονται μέσα απ’ το παντελόνι και είναι αρκετά πιο θηλυκά.

2. Το λάθος σοuτιέν

Τα συχνά 10 λάθη στο ντύσιμο που σας ασχημαίνουν - Εικόνα 3

Αν έχετε γίνει ένα με το μοναδικό σοuτιέν που σας έχει βολέψει τα τελευταία πέντε χρόνια καιρός να το αλλάξετε! Είτε έχετε πάρει μικρότερο νούμερο σοuτιέν, με αποτέλεσμα το στή8ος να προεξέχει… απειλητικά, είτε μεγαλύτερο νούμερο απ’ αυτό που θα έπρεπε, κάνοντας το στή8ος σας να φαίνεται «πεσμένο», διαπράττετε ένα απ’ τα μεγαλύτερα στιλιστικά λάθη.

Χαρίστε όσα δεν σας κάνουν ή έχουν χάσει τη φόρμα τους, πηγαίνετε για ψώνια και εφαρμόστε το γνωστό κόλπο: βάλτε δυο δάχτυλα στο λάστιχο του σοuτιέν για να βρείτε αν επιλέξατε το σωστό νούμερο. Αν τα δάχτυλά σας χωράνε ακριβώς στο σημείο αυτό, τότε είστε στο σωστό δρόμο.

3. Δείχνετε… πάρα πολλά

Τα συχνά 10 λάθη στο ντύσιμο που σας ασχημαίνουν - Εικόνα 4

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να είμαστε sexy, όμως κάποιες… χανόμαστε στο δρόμο. Όταν αποκαλύπτετε ταυτόχρονα στή8ος, πόδια και τονίζετε τα οπίσ8ια, τότε παύετε να είστε αισθησιακές. Ο «χρυσός» κανόνας είναι ένας: αποκαλύπτουμε μόνο ένα σημείο τη φορά! Και, κατά προτίμηση, το πιο «δυνατό» μας.

4. Το καφέ με το μαύρο δεν συνδυάζονται!

Τα συχνά 10 λάθη στο ντύσιμο που σας ασχημαίνουν - Εικόνα 5

Ένα στιλιστικό tip που ακόμα και οι γιαγιάδες μας εφάρμοζαν. Καφέ με μαύρο ποτέ δεν φοριούνται μαζί! Εξαίρεση αποτελούν τα παπούτσια και οι τσάντες, με τα οποία μπορούμε να είμαστε πιο… ελεύθερες.

5. Καλσόν με ανοιχτά παπούτσια

Τα συχνά 10 λάθη στο ντύσιμο που σας ασχημαίνουν - Εικόνα 6

Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο! Ο σοφός λαός έχει την απάντηση για όλα. Το καλσόν με τα πέδιλα ή τα peep-toe δεν αποτελεί ένα όμορφο θέαμα. Ακόμα και τα ειδικά καλσόν χωρίς ραφές δεν ενδείκνυνται για την περίσταση. Τον χειμώνα, προτιμήστε τις γόβες, τις μπότες, τις μπαλαρίνες, τα αρβυλάκια… Οι επιλογές πολλές! Αφήστε τα ανοιχτά παπούτσια για το καλοκαίρι.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ