Θεσσαλονίκη: Σήμερα και αύριο η διανομή νωπών προϊόντων σε δικαιούχους

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιείται από το πρωί η διανομή των νωπών προϊόντων σε 5.100 δικαιούχους της Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) του δήμου Θεσσαλονίκης.

Εκατοντάδες δικαιούχοι από την Α’ και Ε’ δημοτική κοινότητα και τη δημοτική ενότητα Τριανδρίας, που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, προσέρχονται στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης προκειμένου να λάβουν τρόφιμα και βασικά είδη παντοπωλείου.

Αύριο, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, θα διανεμηθούν προϊόντα στους δικαιούχους της Β’, της Γ’ και της Δ’ δημοτικής ενότητας.
«Για να μην υπάρχει συνωστισμός και ταλαιπωρία των δικαιούχων αποφασίσαμε να μοιράσουμε τις δημοτικές ενότητες. Είναι μεγάλη η ροή του κόσμου από νωρίς το πρωί στους χώρους της ΔΕΘ και η διανομή των προϊόντων γίνεται χωρίς προβλήματα» δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Πέτρος Λεκάκης.

Σκοπός, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, είναι να εξυπηρετηθούν όλοι οι ωφελούμενοι και γι αυτό τον λόγο τις προηγούμενες ημέρες οι δικαιούχοι ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς και με γραπτά μηνύματα στα κινητά τους τηλέφωνα από την υπηρεσία Κοινωνικής Πολιτικής.

Μεταξύ των προϊόντων που μοιράζονται το διήμερο στους 5.100 δικαιούχους είναι κοτόπουλο, πατάτες, κρεμμύδια, λάχανο και τυρί και είδη παντοπωλείου, όπως μακαρόνια, γάλα εβαπορέ, φακές, φασόλια, ζάχαρη και ντοματοπολτός.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ