Βίντεο: Υπόθεση Γιαγτζόγλου- Το χρονικό τρόμου και καταστροφής στην Αθήνα

Ολα ξεκίνησαν όταν οι αρχές των φυλακών Κορυδαλλού αποφάσισαν την μεταγωγή του προφυλακισμένου Γιαγτζόγλου στις φυλακές της Λάρισας.

Είναι ο αναρχικός που έστειλε το δολοφονικό τρομοδέμα στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Οι σύντροφοί του αντιδρούν και εξαπολύουν ένα πρωτοφανές κύμα βίας που κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα τελειώσει. Η τι άλλο μπορεί να ζήσουν οι Αθηναίοι…

Ηδη απο το Σάββατο το πρωί ξεσπούν επεισόδια στις φυλακές Κορυδαλλού. Θα ακολουθήσουν μάχες με τα Μάτ στα Εξάρχεια, εκτόξευση χειροβομβίδας στο ΑΤ Καισαριανής, καταδρομικές επιχειρήσεις στην Ερμού και τα Πατήσια, ντού στα σπίτια του Λουκά Παπαδήμου και του ΓΓ του υπουργείου Δικαιοσύνης, κατάληψη της πρυτανείας και επίθεση στο γραφείο καθηγήτριας στο Πάντειο. Σε όλες τις επιθέσεις η αστυνομία είναι απούσα και μόνο όταν οι αντιεξουσιαστές φθάνουν έξω απο το σπίτι του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης Ε. Φυτράκη γίνονται οι πρώτες προσαγωγές. Και το ερώτημα παραμένει. Ως πού θα φθάσουν οι αντιεξουσιαστές; Πότε και πώς θα αντιδράσει η ΕΛΑΣ; Δείτε το βίντεο:

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ